fredag 6 maj 2011

GLÄDJANDE BESKED

Det var bara för mycket damm som samlats. Tack för det.Kostade bara 200:- de lagade under tiden jag väntade. Trevliga nysvenskar. 2 ggr/ år bör man lämna in den på service.Vem visste om sånt.Jag måste  tänka på att inte ha för många fönster framme åt gången.För den är inte så stark som en stationär dator.
Han sa att det spelar ingen roll om jag dammsuger tangenterna för det cirkulerar runt damm, som jag inte märker.

Då blev det ingen rensning av klädkammaren den här helgen heller.Köpte  nya "tantblusar" på Torget 1 för 30:- 2 för 50:- det blev dubbel sats.

Sen slank jag in till ICA-Kringlan, hade tänkt köpa jord, men det blev färska räkor som jag ska frossa på.Tyckte jag kunde unna mig det nu när dataservicen var så billig.

Kom att tänka på att visst kan jag skriva ett litet inlägg så alla vet att jag är på språng.
Har många "järn" i elden nu.Knappt jag hinner med allt.Möten,stavgång,träffar och nu sjukgymnastik.
Cykla är inte min grej, sadeln gjorde ont i rumpan.För hård.Ska pröva gåband en gång, men Eva trodde inte det var bra för mig.Går gör jag ju i alla fall.Ville ju stärka överkroppen.
Gör väl som hon säger.Ruskigt se mig själv i alla dessa speglar.

Nu vet Du hur det ligger till på Mi´s front. Ska ta ett foto på tantblusarna, köpte ju häromdagen en campingstol så nu sitter jag i den  med en massa kuddar.Ganska obekvämt.Det blir till att spara till en vadderad kontorsstol för en ringa penning, eller kanske det är bra att det är obekvämt, då sitter jag inte
långa stunder.

Det är så mycket jag borde göra. Men idag får det räcka.

9 kommentarer:

 1. Vad bra att det blev en billig service på datorn. Visste inte heller att man skulle lämna in den för rengöring ibland.
  Du har ju så mycket för dig att det är som ett heltidsjobb! Nu blir det nog roligare att gå när värmen kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du fick din dator fixad så kvickt och behändigt. Jag sitter ju också med en liten laptop och har aldrig tänkt på att man ska lämna in den för rengöring.

  Nu har du fullt upp ser jag med massor av olika aktiviteter. Nu blir det varmt och skönt väder och då blir det gott att ut och promenera.

  Ha en fin helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Det var ju billigt och bra...både med dator och kläder:) Ibland har man tur.
  Fina färger du har på bloggen! Du fick grepp om det till slut? Hur man ändrar och så menar jag ? Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur!! Det värsta är att lämna in datorer och bilar, man vet aldrig var slutnota hamnar för man kan så lite själv om det. Måste nog dammsuga min också, sonen kommer idag och han blir upprörd om jag inte håller gallret rent på utsidan av datorn...man ska inte bara sitta vid tangenterna säger han....
  Svårt att hitta sin stil när det gäller motion. för min del är det promenader som gäller, och med eller utan stavar, och sen får jag inte fuska, för börjar jag med det då är det kört. Kan ha hur mycket ursäkter som helst, men sen tvingar jag mig ut i alla fall, och det känns rätt bra när man är hemma igen.
  Ha´en riktigt bra lördag!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Mi, jätte fint du fått till det på din (andra) blog=)

  Jätte bra att du kom undan med en ringa peng när datorn blev seg. Inte lätt det där med datorer, själv är jag inne på min 4e laptop på kort tid, fast just nu har jag 2 min vanliga åsså lilla svarta som är super att ta med sig till stugan, eller i handväskan på stan om det är något man behöver skriva eller läsa om.

  Ha en fin dag/ Personliga Persson

  SvaraRadera
 6. Toppen att det gick så bra! Det är tillräckligt med utgifter ändå. Du har ändrat din layout - mycket läckert!
  Ha en skön helg med sol!
  kram

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att det inte kostade "skjortan".
  Tack för kommentarer på min blogg! Alltid lika roligt att vet att någon ibland faktiskt är "inne" och läser vad man skriver.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Så fint det blev här!!

  SvaraRadera
 9. Hoppas att du får en fin vecka. Skönt att det inte blev så kostsamt för dig med datan.

  Kramar!

  SvaraRadera