måndag 9 maj 2011

FANTASTISKT UTSEENDE HAR JAG FÅTT

En eloge till Babbi  !
Du tror inte Dina ögon, vilken fantastisk människa.
Stor hjälp med att designa bloggen med fina blommor, gillade fjädern.Nu har den färgsprakande för ögat vacker insida.
Vad Du kan Babbi ! Hur i all värden ska jag kunna tacka Dig för all hjälp med att få till allt det där.Toppen !
Det kom med en del bloggar som jag lagt ned.Ser kanske lite skrytsamt ut. Men blev glad åt att se mina gamla mobilbloggar. som jag tyvärr ej kan komma in på. Men det fixar säkert Babbi.

Fina uret, som jag försökt få dit massor av gånger.Konstigt att jag fick dit katten, De där fiskarna gick inte, men så såg jag att det fanns sköldpaddor, de fick jag in på googles, så ibland matar jag dem, lite fånigt, av mig gamla flickan,men inne i huvudet är jag ännu både barn och ung.

Ja alla kan ju inte kunna allt.En del är duktiga på sådant här.Andra är duktiga på att laga mat, sticka, virka snickra händig överhuvudtaget.

Många inom bloggvärden är enastående författare och fotografer vimlar det av.
Jag fick en kamera av en bloggvän, hur snällt är inte det.Lite tung bara.Men fotar mest inomhus med den.
Videokameran är nog inget för mig, den måste ju laddas titt som tätt.Okej det måste mobilen med.
Men jag tror jag ger den till min dotter om hon vill ha den eller kanske min svärson han fyller i Juni, det är alltid så svårt att köpa något till honom.Då kan den vara från både svärfar och svärmor för det var ju Dennis som betalade den.

Ja, Du Babbi när Du läser detta, så är jag himlastormande glad för all hjälp.Och säkert kommer vi att kunna träffas någongång eftersom vi bor i samma stad. Det vore ett nöje från min sida.

Kanske jag kommer att vilja ha mer hjälp med att  fixa något  på bloggen.
Det dyker ju hela tiden upp något nytt.
Vilket jobb Du lagt ner på Mi´s nya liv ´s blogg  ! Älskar den redan ! Måste in och titta stup i ett, kan inte se mig mätt.

7 kommentarer:

 1. Så fint det har blivit här!

  Jättetrevligt ser det ut och vackra färger och en massa nya finesser.

  Grattis till Mi´s nya liv!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Grattis till den fina förvandlingen...jättesnyggt blev det..som ett lyft...ansiktslyft, vad snygg du är min vän...Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Om du talar om vilka bloggar det är som är nedlagda så tar jag bort dom..Det var ett nöje att fixa till här, tycker sånt är kul:)

  SvaraRadera
 4. Det blev supersnyggt, hon kan hon Babbi=)
  Ha det gott / Personliga P

  SvaraRadera
 5. Nu vart jag ju så nyfiken så trots att klockan är alldeles för tidigt var jag tvungen att kika in, och va´snyggt det blev!! Duktig tjej, Babbi!! Men det är som du skriver, man kan inte vara duktig på allt. Du har dina ess i rockärmen *blink*.
  Ha´nu en bra dag, själv ska jag iväg och jobba snart.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fint! Klockan är så fin att jag skulle vilja ha den på köksväggen. Barnen gillar din Sotis, de brukar leka med honom ibland. :-)

  SvaraRadera