torsdag 5 maj 2011

MIN LAPTOP

Är sjuk, det är fläktsystemet som det är vajsing på.Har ringt ett företag som heter Data Trakten och ligger på Stockholmsvägen 8 A. Det var Mega Part, som gav mig det namnet.Så i morgon efter sjukgymnastiken, far jag med bussen och lämnar in den. Frågade vad det kan kosta, men han kunde inte säga det förrän han tittat på felet.
Det får nästan kosta vad som helst, för jag vill ju ha tillbaka den. Alla mina vänner finns ju i den.

Jag som tänkt att kanske få till ett inlägg, så blev det så här istället.

Nu får Du hålla tummen att det går att fixa felet, jag får väl försöka hitta på något annat att göra,kanske städa ur klädkammaren.Det vore ju behövligt.Och slänga lite kläder, som jag vet jag aldrig kommer att kunna komma i.

Så nu vet Du hur det ligger till.

Ha det nu så bra, och tur att Du har fler bloggar att trösta Dig med.

På återseende så att säga. Och Kramar till Er allihopa.

4 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att de fixar din laptop illa kvickt! Annars kommer jag ju att sakna dina besök.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Våran Lap var precis likadan, vet inte hur många turer det var till fabriken innan vi gav upp...tydligen inte ovanligt att de blir för varma, och killen som vi pratade med hela tiden talade om att de kan inte stå på lika mycket som en vanlig dator...nähä, varför stod inte det någonstans då...?? Så nu är det en vanlig stationär dator, peppar peppar, har aldrig krånglat.
  Lycka till, håller tummarna!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det ordnar sig. Min laptop gav upp efter tre år. Tyvär har de inte lika lång livslängd, så jag köpte ihop litet delar på NetonNe för 3 år sen. Skärm och tangentbord för halva priset. Men en bra burk.
  Nu har jag en cd med backup för jag miste en massa dokument o bilder - men hade då ingen blogg,
  Änskar dig en skön vårdag i alla fall. Konstigt, jag kommer inte igång idag, beror säkert på att jag bestämt att röja i garderober. Här ska kastas. Såg "The kings speach" på bio ïgår och kom hem sent. Allergin gör mig trött också men jag har börjat ordna balkongen. Tar en kopp kaffe till*!
  Ha det bra!
  kram

  SvaraRadera
 4. Det är så jobbigt när det händer datorn något. Den är ju vårt liv i alla fall mitt. Det har blivit mitt beroende nu sen jag la ner alkoholen. Mer eller mindre i alla fall.

  Hoppas att det går att fixa till den för en liten peng.

  Kramar o ha en fin helg!!

  SvaraRadera