fredag 5 november 2010

SKRÄCK-EXEMPEL

Det var inte meningen att jag skulle få Dig att sätta i halsen, med att skriva  ned detta. Men jag tyckte det var lagom lång tid, som har gått.Sedan det skedde. Jag har inte tänkt på det varje dag. Men det har funnits där i bakhuvudet. Hur de kunde behandla mig som om jag var ett "obrukbart ämne".De satte verkligen käppar i hjulet för mig, många gånger om.Jag ställde ju upp på allt de föreslog. Men de ändrade alltid uppfattning till det sämre för mig.Sådan var jag inte.Lite obstinat, som Mamma sa.Fröken tvärtom. Jo, till en viss del kan jag erkänna.Att ibland tyckte jag de gick för långt.De letade fel och hittade fel på mig som inte stämde alls.De uttalade sig om mig, fast de inte kände mig personligen.Bara som enveten arbetsökande, till ett jobb anpassat till min ålder och mina arbetsskador. Så nästa gång ska jag skriva ner Läkarutlåtande om hälsotillstånd* (som försäkringskassan ville ha.
Jag vädjade på FK. och frågade hur många sjukdagar jag haft det senaste året, det var inte många.Berättade att AF vill att jag ska få sjukpension. Henne jag talade med då, sa att det kunde jag inte få, hade för lite sjukdagar.Det gladde mig.Då kanske det fanns en chans att få ett jobb.Hade en bunt med sökta jobb hemma 50 st. och alla hade de något gemensamt:" Tack för visat intresse, men platsen har tillsatts av annan sökande."

Så håll ut det kommer mera........................................................

3 kommentarer:

 1. Morning! Beundrar dig att du orkar skriva om eländet!!!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 2. Hejsan Majsan!

  Det verkar som om du håller på att göra upp med förflutna oförrätter? Det kan nog vara ett sätt att få lugn i själen.

  Jag önskar dig en lugn och skön helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas verkligen att du får ett jobb snart, det skulle bli en bekräftelse för dig själv som heter duga! Starkt av dig att resa dig upp, klart och ärligt berätta om dina problem men också om hur du blivit behandlad, inte alla som skulle orka det. Har du kommit så här långt kommer du att fixa resten också!! Starkt jobbat!!
  Ha en bra helg!!
  Kram

  SvaraRadera