måndag 25 oktober 2010

TILL TUMHÅLLARNA MED FLERA

Tack snälla rara,  det gick rätt så bra tack vare det, Dr. var försenad en kvart och jag var 25 min för tidig.
Han trodde inte det var cancer. Vet ej om han sänder det till analys .Kanske jag kan ringa och höra mej för.
Han ville höra hur det hade gått till att jag fått det där. Och jag som är så långrandig, sa att nej det skulle ta hela dagen att berätta det. Sa bara frissan klippte mig i örat,sen nöp Distr.sköterskan mig på samma ställe..Efter det blev det infekterat, och ville inte läka.Jag ligger nämligen på vänstra sidan..Han sa att jag kunde ligga på örat. Men jag tror att det är för ömt.Så det vete katten hur min sömn blir inatt.

Ville berätta för alla såhär, nu slipper Du vara orolig.Har varit med om värre.Han gör ansiktsföryngringar också, men se till honom tror jag inte att jag utsätter mig en gång till åt.
Jag föredrog nog ögonoperationerna, då var det bedövat hela tiden.

Jag har fixat hela dagen ! Handlade åt Dennis, hämtade ett paket hos Filmkedjan och slapp betala mina varor.Det bjöd Dennis på. 2xxL alldeles för stort, jacka, tofflor och en blus. Beställde XXL. Har ett paket   till att hämta på Treklövern i ett annat postnummerområde än det jag tillhör.

Hämtar det en annan dag det krävs 2 bussar att ta sig dit. Ska se om jag kan fixa med Bruno, när vi ska köpa potatis hos  grönsaksbilen som kommer Tisdagar.Egenodlade varor,finfin potatis.Gräddat Raggmunk på nästan 5 kg.

Ha nu en riktigt bra kväll så ses vi på bloggen en annan dag.Kram !

4 kommentarer:

 1. Så skönt att allt gick bra med operationen. Läkaren skickar säkert prov, det tror att de alltid gör. Det är lite lurigt med såna där svårläkta sår. Åke fick också operera sitt öra, det blev inflammation i brosket p g a att han gått för mycket med hörlurar.

  Ha en fin fortsättning på veckan!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vet Du vad Ingrid, jag tror det här var något liknande.Haft så ont idag, det sticker hela tiden, kände mig febrig och halvt illamåeende.Så två dagar har jag petat i mig värktabletter, jag som nästan aldrig äter sådana.Bara det inte blir infektion i detta också.Puh, jag fasar.

  SvaraRadera
 3. Morning! Läser att du trots allt inte mår så bra...styrkekramar! Ring doktorn om du blir sämre!!
  Har kikat in i din fotoblogg...härliga bilder!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 4. Skönt med ett lugnande besked, kram

  Susanne

  SvaraRadera