söndag 24 oktober 2010

STORGATAN 9. 3 TR.MITT I STAN KL.9.00 MÅNDAG 25 OKTOBER 2010

Såg just och läste lite "Om Agneta mitt i livet och lite till....
Det är så många kvinnor som lider av denna hemska sjukdom CANCER.
Förr när jag var en lite unge hette sjukdomen kräfta, jag som alltid älskat just kräftor.
Min Mormor fick kräfta i ena bröstet.Men då hade jag vuxit upp till nästan vuxen ålder.20-årsåldern.
Kan ha varit 19 också.Men jag minns det så tydligt.Mormor var min kompis, hade inga vänner det räckte gott och väl med Mormor. Jag sa inte DU till Mormor.Min Mamma fick inte heller säga Du till henne.Det var ju så förr.I alla fall, så fick hon operera bort en bit,  tror det var det vänstra, svag aning om det.
Hon brukade skämta och sa,  att jag överlevt två män och ingen ny  i åtanke.Men om så skulle vara får han nöja sig med det jag har kvar.

Jag har en godartad cancer på örat. Som ska brännas bort med vad vet jag inte, kanske laser.Har dragit med det där såret nu i 2.5 år.Det vill inte läka.Det är ju en bagatell, mot alla andra cancerformer som finns.
Trodde först att jag förfrös örat efter jag blev klippt i örat av frissan.Sen nöp en distr.sköterska mig på samma ställe, det var efter det som det började.Det ömmar.Gör ont att ligga på det.Nu ska jag bli avhjälpt, det ska bli så skönt.
Berättar mer efter behandlingen.Kram på Er alla underbara därute .....

7 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att det ska gå bra i morgon!!

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna för dig.

  Maidi

  SvaraRadera
 3. Morning! Här håller vi tummar, tassar o tår att allt går bra idag!
  Jag väntar fortfarande på besked efter sista cellprovet i Hudiksvall...men försöker att inte jaga upp mig. Men har man en gång drabbats av cancer så sitter rädslan och oron där ständigt...min var ju elakartad.
  Jag har killat på Ditte o Fia i helgen...och magen sköter sig bättre o bättre även om jag fick lite återfall i helgen...
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 4. Uch ja, den där sjukdommen är läskig. Har stött på den några gånger på nära håll. Min mamma fick men klarade sig o har varit kärnfrisk sedan dess (32 år sedan) på den tiden räddade de inte långt ifrån så många som idag. Min pappa hade inte samma tur utan dog hastigt. En stor förlust för mig.
  Själv har jag klarat mig peppar peppar. Hoppas allt går bra med ditt sår. Nu har jag en fråga.
  Vad är VISIR? Du frågade hos mig om jag var med i det, haha, jag vet som sagt inte äns vad det är. har de kanske något med sluta röka att göra? Grattis till dig som de gått så bra för, hoppas du får igång kondisen oxå. Ja de e en fördel med djur när de gäller att röra på sig, de slipper man inte undan. Rökningen går bra här, eller att inte röka menar jag..haha.
  Ha en skön dag.
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Visst är ruskigt med cancer!! Önskar så att de skulle komma på nyckeln till botemedel, men det verkar svårt.
  Ha det gott!!
  Kram

  SvaraRadera