söndag 10 oktober 2010

TEST-PRODUKT

Idag köpte jag en ny sorts müsli,med blåbär och vanilj.Pauluns.Den ska vara ett strå vassare än de med mera frukt och tillsatt socker.Inget tillsatt socker.Denna innehåller alla de nyttigheter som blåbär,havreflingor (betaglukaner,en särskil nyttig form av fibrer) *GDA= vägledande dagligt intag av kalorier och näringsämnen som bör ingå i en balanserad kost(2000kcal)för en genomsnittlig vuxen.** Naturligt förekommande sockerarter från spannmål och bär. ***RDI= Rekommenderat dagligt intag.

Alla de andra innehåller för mycket socker, det blir jag ju tjock utav.Kan jag gå ner några kilon.Så skadar det ju inte.Den är något dyrare och det är bara 500 gram/ paket.

Ingredienser:Havreflingor med vanilj(havreflingor,oligofruktos,vetestärkelse,vaniljextrakt 2%,vegetabilisk olja),branflakes(fullkornsvetemjöl,vetekli,kornmalt,salt),havreflingor,veteflingor,rågflingor, kornflingor, pumpafrön 7%,puffad quinoa 2%,blåbärsgranulat 2%(maltodextrin,blåbär,förtjockningsmedel natriumalginat (kostfibrer),torkade blåbär 1%
är bra för magen.

Ja, blir jag inte pigg och alert av allt som den här innehåller.Kan jag inte göra mycket mer.
Har smakat, men det var nog för lite, 1 Dl.per portion=45 gram.

Det är inte Buzzadors. Dom har inget åt mig att prova, så jag köper egna varor.

1 kommentar:

  1. Morning! Idag vågar jag inte inta några flingor alls, blev bara liiite fil, magen du vet...suck!
    Undrar lite, du får ju in foton i din mobilblogg, varför inte här? Har du inte nån som kan hjälpa dig?
    Kramen!
    Ragnvi

    SvaraRadera