torsdag 16 september 2010

GRATIS-RESA TILL SJUKHUSET

Idag fick Y.ta sig till vårdcentralen och besked om att det blir sjukhusvistelse ett par dagar.Dels för att kurera sin hosta efter en kraftig förkylning.Samt att det var för lite syre i blodet.Hjärtat mådde inte heller särskilt bra.

Så nu är jag kattvakt.Det verkar som om Gäsper förstod att husse inte kommer hem.Nu nöjde han sig med mig.Jag har lärt mig att tala lite tystare.Eftersom Y. inte har några mattor på golven,så ekar det när man pratar.

Men det ska nog gå bra det här. Y, får vård och omsorg.Det har varit lite si och så med maten.Han har visst gått ner över 10 kg.Den som gjorde det ändå.

Jag håller ställningarna. Maila till sonen. Ringde kompisen.Och hemtjänsten.Nu är det bara att avvakta.Ringer sjukhuset i morgon, så jag kan få en rapport om läget.

11 kommentarer:

 1. va bra nu går det att kommentera igen hos dej,ofta då du länkat i kommentaren kommer jag fram till en sida där det ej går att kommentera knepigt,
  hoppas han snabbt frisknar till å va bra att du kan hjälpa till med katten.
  tjohej

  SvaraRadera
 2. Men du är en ängel i vardagskläder, som bara finns där...som bara ställer upp...som bara fanns där...du är en ängel i vardagskläder, en riktigt vacker medmänniska som alla borde ha.
  Lilla Mi du är beundrandsvärd.

  Kramar.

  SvaraRadera
 3. Hej! Det behöver inte vara så invecklat med kameror, det är ju mest objektiv det finns en ocean av, dyra och billiga...osv. Skruvdragaren ska provas så snart jag har en skruv lös! :D Det finns ju både dyra och billiga där med, den här kostade 129 på Ikea...den ska man väl inte jobba hela dagarna med, men det gör jag inte heller ;) Må så gott med lilla katten!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur för Y att han har dig och kanske ännu större tur för Gäsper, hur skulle det gå för hononm annars när nu husse ligger på sjukhus?

  Du är bra snäll och omtänksam!!

  Och tack för din kommentar hos mig, jag är så glad att jag kunde vara till lite hjälp!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. Tur att det finns människor som ställer upp när det behövs.
  Ha en trevlig helg! /SA

  SvaraRadera
 6. Tur att det finns männsikor som du som ställer upp när det kniper.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 7. Hoppas att Y får komma hem snart igen - och mår bra då! Vilken tur att du finns där och kan hjälpa till!

  Jag tror inte att ekorrarna försvinner, de syns bara olika mycket olika tider på året. Nu ser jag inte röken av mina, men hela trädäcket är fullt av rensade kottefjäll och jag ser hur de faller från träden ovan - så någonstans där uppe sitter kurre!

  SvaraRadera
 8. PUSS OCH KRAM!.....till dig och dina nära och kära!
  Hoppas att tillfrisknandet inte tar allför lång tid.

  SvaraRadera
 9. Oj, det låter inte så roligt. Vilken tur att du kunde vara kattvakt.

  Tack för din kommentar i min blogg :)

  Hoppas att du får en skön helg!

  Agneta

  SvaraRadera
 10. en trevlig lördag önskar jag dej

  SvaraRadera
 11. Hej på dig! Hoppas allt går bra för er alla!!
  Du...nåt knas är det när du skriver kommentar hos mig...jag kan inte klicka till dig då, precis som Soffie skriver! Man jag har dig som länk hos mig så jag hittar dig ändå!
  Men...din mobilblogg...jag kikar in o njuter av dina foton, men där kan jag inte kommentera!! Du kan säkert lägga till namn/URL som finns här, så kan vi kommentera där också!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera