tisdag 27 juli 2010

MINA FÖLJEBLOGGAR

Det börjar bli lite för många bloggar att följa.Men jag ville bara ha fler och fler.Blev aldrig nöjd. Det finns hur många som helst om allt. Mycket om vår vackra fauna. Den som vi i staden knappast märker av.Vi måste stanna upp ett slag, och TITTA oss omkring. Se vad det finns att se.Kan vara svårt i denna stressade värld vi lever i.

Nu har jag fördelen med att vara "Friherrinna". Och kan göra vad jag vill av min tid. Datorn tar mycket i anspråk.Men jag bestämmer ju helt själv hur länge jag kan sitta här utan att stelna till.

Kvällarna är bäst.Teve är inte lika berättande som min underbara bloggar. Igår morse och en bit in på förmiddagen gick jag igenom Hasse Broms skärgårdsbilder.Det är från Ostkustens Pärla. Där jag som barn och vuxen fått tillbringa mina somrar.Det har jag skrivit i ett annat inlägg.

Skulle kunna sitta uppe hela natten, men klok som jag är,lägger jag mig som vanligt runt 23.00. Det är en ny dag i morgon, och bloggarna dom väntar, på att jag ska läsa och njuta av dem.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du hittade in till mig. Glad för din kommentar. Fina skärgårdsbilder du visar i ett tidigare inlägg. Härligt härligt. Ha en fin kväll/Gela

    SvaraRadera
  2. Ja det finns en uppsjö av intressanta bloggar därute. Det finns nåt för alla.
    Ha en fin kväll.

    SvaraRadera