onsdag 28 juli 2010

DE FRÅN ANDRA SIDAN

Nu har det hänt igen.I förrgår kväll kom ett stort svart vidunder farandes genom rummet.Jag höll på att krocka med det, blev lite skraj först i, tänkte hjärnspöken kan det inte vara. Suttit här vid datorn ett par timmar och läst mina följebloggar. Och t.o.m. skrivit något själv.Reser mig upp för att gå till balkongdörren,för lite luft, det hade knappt blivit mörkt ute. Det kom från hallen och for runt det runda bordet och försvann. Berätta för Sonia idag. Hon tror,och har både sett och hört.
Kan ju varit min katt Gustav, som hälsar på,för han är sotis, eller för att tala om att han tagit hand om den lilla kattungens syskon, till den som Yngve har.Bus-Anna också hoppas jag, fast de var som "hund" och katt.Gustav var som min lilla hund, (bostonterrier)han följde efter mig. Han var ju tingad av en som fått sin katt överkörd.Han backade ur senare. Det var han som namnade Gustav.Det var en härlig katt.Han sa Mamma.Han älskade mig.Knuffade undan Bus-Anna.Gustav var kastrerad och när han inte fick den motion han så väl behövde, blev han förtjock och orkade inte kuta runt lika mycket som förut.
Jag var alltid ute med båda på morgonen innan jag gick och jobba och när jag kom hem från jobbet. Gustav satt i köksfönstret och tittade efter mig.Verkade som om han kunde klockan.För han visste när jag skulle komma.Såg hans vita "bläs" genom fönstret.(Gustav fick njursten, kunde inte kissa, han skrek, for till Vetr.som slipade bort tandsten och skrev ut medicin, men det var för långt gånget,)

När jag öppnade dörren, for han runt precis som en hund,på med kopplet+halsband.Inte alltid som Bus-Anna ville följa med på em.Så då gick vi rundan själva han och jag.Så vem vet,det kanske trots allt var Gustav som var på en snabb visit från andra sidan.(Han blev 7 år)

2 kommentarer:

 1. Tror absolut att Gustav har hälsat på ...inga konstigheter där inte...han ville nog bara att du skulle komma ihåg han lite.

  Ha d gott...

  SvaraRadera
 2. Kanske det var Gustav som hälsade på.

  Vad härligt att vara friherinna och bestämma över dagarna. Det är lätt att fastna framför datorn, det finns mycket att se .

  Knaust har jag bara gått uppför trappan, någon gång. Måste ha varit roligt att följa med föräldrarna runt och sett på olika hotell landet runt.

  Ibland är det en slump var man bosätter sig
  Ha det gott och tack för dina snälla kommentarer

  SvaraRadera