onsdag 6 juli 2016

HÄNDELSER I VARDAGSLIVET MED PRINSEN : SABOTAGE

HÄNDELSER I VARDAGSLIVET MED PRINSEN : SABOTAGE: För tredje gången har de trampat sönder skyddsnätet för mig , det är de som bor och vistas ovanför oss. Matte är förtvivlad .Nu måste hon...

3 kommentarer:

 1. Vad är det matte ska göra. Jag är nyfiken.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Viola !
   Det finns inte mycket att göra, måste ha bevis på att det var dom, och vittne till händelsen. Satte ju upp foton på det trasiga och skrev både på engelska o.svenska, de rev ner det och satt upp en gång till, de rev ner det också. De lyssnar inte då jag pratar med dem, vänder bara ryggen till och går.
   Lagade n en gång såg på den här dagen att för exakt ett år sedan var det första gången de trampade sönder nätet, samt spaljen på högra sidan lossnat i fästet.

   Hyresvärden har inte svarat på mitt PM. Skiter i dom, har ju tagit ansvar för viss sophantering åt dem, nu är det slut med det.

   Visst borde jag se mig om efter annat boende, men gillar min tvåa, och tycker jag flyttat färdigt. Nästa gång blir när jag ska knacka på Pärleporten, om jag inte vinner stort och kan köpa mig ett litet torp vid en skogstjärn,

   Är allt bra med dig. Har inte ägnat bloggarna något större intresse, för det är så lite som händer i min vardag. Mer än då de där hemska killarna från Lettland förstör för mig och Prinzen. Funderade på juridisk hjälp, men det kostar ju. Har en systersom som är engelsk advokat, bosatt i London, honom kunde jag ju skriva till.

   Vi mår bra, värsta skräcken har lagt sig, till nästa gång. Vi behöver båda lugn och ro samt massor av harmoni. Och det ger vi varandra.

   Kram Mi

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera