måndag 28 december 2015

GOD FORTSÄTTNING

HURRA ! Nu är julen över, många har förlorat klöver. Inte jag,  för inga klappar har jag handlat. Liten Julpåse med diverse ätbara saker ska min dotters familj få, även katten, då vi träffas hos hennes Pappa, som har större våning en bit ifrån mig i ett annat område.

Vill inte gärna vara borta för länge, då de smäller av rökgranater och smällare om dagarna. Vi fick in två i trapphuset den 23:e , så hela trapphuset fylldes med illaluktande tjock rök. Då kom grannarna ner från
trean högst upp.Vi var så skärrade och rent ut sagt förbaskade. Varför ska vi ideligen utsättas för detta illdåd. Då skrev jag till hyresvärden i Eskilstuna  på fb. Vi vill ha porten stängd från Kl.15.00. som förr.
Detta var vid ca 17.00 tiden..Tyvärr  hann jag inte  ringa störningsjouren, innan det hela var över, de kastar in och springer iväg. Säkert de där som jäklas med mig om katten, fick 2 ägg i Halloween som tack för jag inte hörde deras svaga knackningar. Hade köpt en stor burk GODIS åt ev.som skulle komma.
Jag brukar få svar, men nu är de nog inte på kontoret förrän på Måndag. Förhoppningsvis. fick det idag.
Prinzen är inte så rädd, men jag är det för tänk om det kommer in en genom nätöglorna och det tar eld .
För att vara säker får jag nog ta bort allt som kan fatta eld.t-ex nålfiltsmattorna, som är tvättade och har då forlorat sin spänst, vem kunde tro det. Skulle skrubbat för hand om jag vetat.

Annandagen kom och gick vi hade en trevlig stund.Fick dyra påkostade klappar av dottern  med familj.Papperspellets till kattlådorna, fågelfrö till de vilda och talgbollar till de "tama". Samt presentkort att handla vad jag vill på ICA .en halvpeng.. Överlycklig.

Hon bjöd på  julmat en Jansson som var ljuvligt god.

Av mig var det bara lite godis ett paket Krögarknäcke o.Babybel, ost.Lite påsgodis till katten Benjamin.

Kram och må så gott !


2 kommentarer:

 1. Instämmer med "nu är julen äntligen över". Önskar dig ett Gott Nytt År. Vi hoppas det blir bra. Här snöar det nu och jag tar det lugnt hemma. Ska bara ut och handla litet. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är modig som ger dig ut i snö-ovädret.Ska riva ner julen ,småtomtar och annat smått som jag satt upp, som ingen sett, för ingen var här mer än i hallen min svärson som bar in papperspellets.=Julklapp , och efteråt min dotter med fågelmaten som hennes pappa skulle fått, men han får inte mata på balkongen. Inte jag heller, men håller mig till som du kanske sett på
   fotona, i busken utanför och i en hållare på fönstret.
   Önskar dig också en härlig tid tills nästa årsslut.Nu ska vi kämpa.
   Kram Mi

   Radera