måndag 22 april 2013

SKA DETTA VARA JAG ?Info: Fann detta och det måste ha varit 2009. Så tänkte jag då, Tyckte det var så kul, att jag inte kände igen mig själv ens.Att jag helt enkelt kopierade allt. Flera trodde det var nyskrivet. Minns inte ens att jag var med i My space.Om mig:

Jag är nybliven folkpensionär sedan förra året.Ett underbart leverne sedan jag för två årsedan slutade nyttja alkoholhaltiga drycker (allergisk) samt slutade röka för ett år och två månader sedan. Har ändrat mina levnadsbanor helt.Tar dagen som den kommer.Ägnar gärna några timmar vid min Laptop. Skaffade dator när jag blev 65 år. Lär mig allt eftersom. Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt.Jag är skild från min älskade make sedan 1994. Vi bor var för sig men träffas då och då vi fick ju en Dotter tillsammans som är gift och har man och två barn och lever ett eget liv några mil ifrån oss. Jag är en snäll häxa precis som min Mormor och Mamma var.Fast jag kan inte längre utöva några tjänster är avprogrammerad sedan 1990. Älskar det okulta. Tror att vi får en andra chans om igen.Jag vet att jag levt ett annat liv flera gånger, inget konstigt med det.Gillar hålla på med blommor och blader, skriva kanske måla något när andan faller på.Gör det bara när jag mår dåligt. Så det blir inte särskilt ofta.Mår mestadels alldeles för bra brukar jag säga. Okej ålderskrämpor, men det har och får vi alla med tiden.Jag är ärlig, godtrogen skvallrar sällan om mina vänner, de få jag har kvar sedan jag blev nykter.:

OM det finns någon därute som kan ge mig det som fattas, att ses lite då och då och inte ställa krav på den andra samt respektera varandras åsikter. Jag är ju ung i sinnet så jag vill träffa någon som har barnasinnet kvar. Som gillar att skratta och ha roligt och har mycket humor i bagaget.Jag gillar inte sjön-havet mer än att titta på.Är en landkrabba så att säga gillar att ströva i naturen och se hur det ändrar sig efter årstiderna. Utövar inga sporter joggar inte eller går på svettis&friskis.Så något sportfreak vill jag inte träffa.Han får inte nyttja alkohol o.röka, eftersom jag slutat med det.Vill gärna att han tycker om att laga mat åt mig.Restaurangmat ej nödvändigt.Själv uppvuxen med kroglivet. Hoppas han innehar körkort för det har inte jag.Klarat mig med de kommunala färdmedel som erbjuds.En riktig gulle-kompis är det jag behöver för den jag har nu Han har förälskat sig i en Filipinska som kommer hit.Mitt x är en soffliggare så det vill jag inte ha igen.Ja kraven är många och kräsnare blir man med åren. Kan ju finnas någon nallebjörn som platsar på detta.


Information: Detta gäller inte i dagens läge 2013, det skrev jag 2009. 
skulle vilja träffa någon som kan köra mig så jag får köpa kattsand och andra tyngre varor. Men jag får väl ta SÖDERTÄLJE TAXI  65+ resa med reducerat pris som Dennis min exmake vänligen gav mig förra året.Fick även handla på Maxi och få 5% rabatt på det jag handlade. skulle gälle till 21/7-12, men jag har faktiskt fått det flera gånger efter det.Foto av Marie-Louise Grimlund

Marie-Louise


Kommentarer: Känner inte igen mig själv,tänk vad man kan förändras ! I både sätt och tankegång. skrev det nu 22 April 2013 Kl. 15.37


hitta när man googlar på sitt namn.Undrar hur jag får bort, makulerar allt.

  Märken:  OBS !  Fick bort det . Så nu har jag inget Myspace längre, nu ska jag ta hand om Twitter, Netlog med flera , blir till att googla vidare på mitt namn. Gör det Du också, kanske Du får en överraskning som jag fick,

  Uppdaterat 23 April 2013  Kl.9.02  Info

  Om mig:

  Jag är nybliven folkpensionär sedan förra året.Ett underbart leverne sedan jag för två årsedan slutade nyttja alkoholhaltiga drycker (allergisk) samt slutade röka för ett år och två månader sedan. Har ändrat mina levnadsbanor helt.Tar dagen som den kommer.Ägnar gärna några timmar vid min Laptop. Skaffade dator när jag blev 65 år. Lär mig allt eftersom. Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt.Jag är skild från min älskade make sedan 1994. Vi bor var för sig men träffas då och då vi fick ju en Dotter tillsammans som är gift och har man och två barn och lever ett eget liv några mil ifrån oss. Jag är en snäll häxa precis som min Mormor och Mamma var.Fast jag kan inte längre utöva några tjänster är avprogrammerad sedan 1990. Älskar det okulta. Tror att vi får en andra chans om igen.Jag vet att jag levt ett annat liv flera gånger, inget konstigt med det.Gillar hålla på med blommor och blader, skriva kanske måla något när andan faller på.Gör det bara när jag mår dåligt. Så det blir inte särskilt ofta.Mår mestadels alldeles för bra brukar jag säga. Okej ålderkrämpor, men det har och får vi alla med tiden.Jag är ärlig, godtrogen skvallrar sällan om mina vänner, de få jag har kvar sedan jag blev nykter.

  Jag skulle vilja träffa:

  OM det finns någon därute som kan ge mig det som fattas, att ses lite då och då och inte ställa krav på den andra samt respektera varandras åsikter. Jag är ju ung i sinnet så jag vill träffa någon som har barnasinnet kvar. Som gillar att skratta och ha roligt och har mycket humor i bagaget.Jag gillar inte sjön-havet mer än att titta på.Är en landkrabba så att säga gillar att ströva i naturen och se hur det ändrar sig efter årstiderna. Utövar inga sporter joggar inte eller går på svettis&friskis.Så något sportfreak vill jag inte träffa.Han får inte nyttja alkohol o.röka, eftersom jag slutat med det.Vill gärna att han tycker om att laga mat åt mig.Restaurangmat ej nödvändigt.Själv uppvuxen med kroglivet. Hoppas han innehar körkort för det har inte jag.Klarat mig med de kommunala färdmedel som erbjuds.En riktig gulle-kompis är det jag behöver för den jag har nu Han har förälskat sig i en Filipinska som kommer hit.Mitt x är en soffliggare så det vill jag inte ha igen.Ja kraven är många och kräsnare blir man med åren. Kan ju finnas någon nallebjörn som platsar på detta.  4 kommentarer:

  1. Jaha..det här fattar jag inget av. Hur har du fått in Myspace på bloggen?

   SvaraRadera
  2. Hm... säger som Babbi...fattar ingenting!

   SvaraRadera
  3. Jaså, det visste jag inte att du är en avprogrammerad häxa. Det låter ju spännande..

   Kram Maidi

   SvaraRadera