tisdag 9 oktober 2012

KÄNSLIGA CHARMTROLL

Nu har jag bytt foder igen ,en kattkännare trodde Prinsen kunde vara glutenintolerant.Det bör inte innehålla spannmål och inte soja. Waltham Perfect Fit Sensitive. Det finns fler att välja mellan.Har köpt andra påsen idag. Han verkar väldigt mycket piggare. Och håller mig igång med allt.
Det kanske är en bra medicin för mig, får säkert bättre fysik. Inte stilla många stunder.

Min mobil har lagt av, stendöd. Batteriet slut. Så nu har jag ingen bra kamera. Igår blev jag avbetalare på en xperia. Men kan inte komma in. För det är simkortslås.och Telenor har systemfel. Så såg jag att om
jag köper den kontant kostar den 1.195 kr. Men nu fick jag 24 mån. med samma summa som den förra.
Den blir alltså 3 gånger dyrare. Zylon skulle vara betald i Juli 2013.
Måste väl följa med i  utvecklingen.  Fick välja mellan vit och blå.
Den Navy blue var snyggast. Men det bästa vore ju om den fungerade också.
Än en gång blir det en stadsresa för mig.
I morgon onsdag är det Torgdag, har jag tur kanske de säljer batterier till min Zylo. Gillade ju den.
Nu får Du nöja Dig med detta.  Visst ja, jag var ju bort till Coop Forum
och köpte 2 st.vita plastspaljeer, som jag ska fästa bakom nätet till balkongen.
Prinsen sitter i huven till transportburen, som jag fick tillbaka. Men botten ställde jag i hallen med översidan inunder. Den paxade han för, och ligger i den som om den vore hans korg. Försökte ta bort
den idag. Nä det fick jag inte. Vilken härlig, lurvig, ljuvlig och kelig katt jag fått.Och rolig dessutom.10 kommentarer:

 1. Hej, vilka krångliga mobiler du har fått! Min Sony Xperia Arc S har jag gillat från första stund! Har inga abonnemang, bara årskort surf och sms.

  SvaraRadera
 2. Jag fattar ingenting i mobilväg, är fruktansvärt oteknisk!!! Men Prinsen är söt och vet vad han vill, skönt också att magen lugnar ner sig lite..Kram!

  SvaraRadera
 3. En bestämd ung man...katt, tydligen.

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Hoppas du hittar rätt foder till Prinsen. Jag har torrfoder från ICA, men kan byta då o då till annat - just nu har jag IAMS Proative Health beställt från Hemfoder.se Tyckte att det blev ganska dyrt med hemleverans, men 3 kg har räckt jättelänge. Köper också Sheba som jag ger i pyttesmå portioner 1 g om dagen. Hoppas du har hunnit vara ute i solen också. Nu kryper jag in under täcket med en kopp té och bok.
  Ha det gott!
  kram

  SvaraRadera
 5. Vilken otur du har med mobiler! Vad bra att Prinsen är piggare...Det är bra också om man hittar så höga värden som möjligt på magnesium, för att slippa urinvägsproblem. Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen att du får ordning på din nya telefon .. men jag tyckte nog att de lurade dig lite . men du fick ju med ringpott och sånt .. så det kanske jämnar ut sig ändå prismässigt..om du nu bara kan komma in på den förstås;)
  kram

  SvaraRadera
 7. Så kul att du tittade in hos mig igen! Och jag är vansinnigt imponerad, du vet att Leia varit hos oss i 2 år, det stämmer precis! När jag tänker efter för vi kom precis hem från Japan då och åkte och hämtade henne på direkten. Hon föddes ju 10 augusti så hon var lite längre hos uppfödaren än brukligt bara för att vi var bortresta!

  Det är en väldigt fin och gullig och rolig hund! Glad och pigg.

  Din lilla katt är så go! Från början var jag enbart kattmänniska men jag tycker om hundar också nu, snälla hundar. Men katter är ju så kul, dom är som dom är, hundar blir mer vad man gör dom till.

  Nu har jag sparat din blogg i min lista, jag förlorade alla bloggar när min dator havererade nån gång i sommar och jag håller fortfarande på att fiska tillbaka alla!

  Ha det så gott, kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 8. Hej svejs
  Tusen tack för dina mysiga kommentarer hos mig.
  Jag har varit så slö den senaste tiden men jag bättrar mig säkert bara foten blir bättre.
  Så härligt att att din kompis blev så mycket bättre bara av att byta mat.Det är otroligt.
  Jag har också haft sådana transportburar till mina små hundar.
  Nu har jag en stor i tyg som vi har i bilen.
  Vi hade i stål men den gnisslade så när vi körde så vi bytte till tyg. Den skall inte vara så säker men jag hoppas vi slipper att krocka.
  Vi har ett otroligt väder Sååå skönt Det gör massor på humöret.
  Ha en riktig skön helg. Pussa pissen på nosen.
  Kramizzzzzzzz

  SvaraRadera
 9. Hej Mi!
  Tack för din kommentar hos mig! Det var en knölsvan jag hade fotat. Sångsvanarna har nog flyttat.

  Mobiler är jobbiga tycker jag.
  Ser att du blivit med katt. Lycka till med den!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Perfect fit Sensitive äter min katt också eftersom han har känslig mage, men det är dyrt här i Finland. Någon iPhone har jag inte men jag har en iPad.

  SvaraRadera