tisdag 28 augusti 2012

FÖRSTA FOTOT PÅ MIN NYA KÄRLEK

FÖRSTA men det kommer flera senare, han blev så till sig, för jag hade lagt upp lite kokt skinka som jag
köpte. Vet sedan gammalt att de gillar det.Så förmodligen tog han mod till sig kom fram så jag fick klappa och killa lite under hakan, såg han skvätte lite på rulltrunken. Hade varit och köpt mera kattsand.

Inte riktigt alla är förevigade i mitt nya sällskap förhoppningsvis livet ut.Det kan blåsa många vindar, sjukdom, men knappast svält. Måste bli lite mera hemtam, innan jag vågar ta med honom ut.Men idag har han,så jag såg det, klättrat upp i v.rumsfönstret.Tittar ut, men undrar säkert.Var är jag ? Känner inte igen
det utanför.
Min säng la han beslag på  går redan.Natten som var hade jag stängt sovrumsdörren som jag alltid gjort den sista tiden.För att inte de som kommer hem sent ska väcka  mig, fast jag inte hör om de bränner bilar på parkeringen.Men den är ju en bit bort.

Så nu är frågan om jag får ha min säng ifred i natt om jag lämnar dörren öppen, kan ju alltid försöka. Det
är lite ovant för oss båda.
kanske väntar jag en natt till. för det sa hon han förra matte, att vill Du inte ha honom i sängen, så stänger Du dörren. Då vet han det. Att det är dagtid som Du kan gosa. Så kanske det är det bästa den första tiden. Tills vi blivit riktigt varma i pälsen.2:a            

5 kommentarer:

 1. Han kommer nog och kryper intill snart så du får vakna till ljudet av en spinnande katt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lotta jag tror inte jag skall ha honom i sovrummet än på ett tag.

   Avvaktar nog ett tag till.


   Kram Mi

   Radera
 2. Så fint sällskap du fått!
  Kram inga

  SvaraRadera
 3. Så bra det går med din lilla katt! Man ska ju låta katten ta kontakten. Att undersöka sin nya hemmiljö tar tid. Det går faktiskt att få en katt att lära sig saker. Min vet att hon inte bör hoppa upp på diskbänken eller borden. Jag har sovrumsdörren på glänt, så hon ligger inte i sängen på natten utan står och kikar utanför på morgonen. Men då ska jag upp och ge henne något gott. Torrfoder har hon framme hela tiden. Men visst är det ett trevligt sällskap, jag pratar också med katten och hon verkar förstå hi hi!
  Trevlig helg!
  kram

  SvaraRadera
 4. Din nya sambo är alldeles bedårande..

  Kram Maidi

  SvaraRadera