tisdag 24 april 2012

MITT STJÄRNTECKEN * FISKARNAFrån 19/2 till 20/3.
FiskarnaFisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.
.
Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.
.
Dock funkar fisken bästa när de får jobba ensamma och grupparbete är oftast inte rätt melodi för en fisk, fisken klarar helt enkelt inte av så mycket intryck som den behöver sålla med för många kockar i samma projekt. Däremot så passar fisken ypperligt men att hjälpa andra, djur eller människor eller med att skapa, dansa och kreera. Kreativiteten funkar många gånger som rena terapin för fisken och få har en sådan förmåga att skriva lyriska texter som en fisk.
.
Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än att förleda.
.
Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek. 

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som tex. medium. Även vårdande yrken passar bra till exempel veterinär eller sjuksköterska. 


Känsligaste kroppsdel: Fötterna

Fiskarnas bra egenskaper

Medkännande och beskyddande 
Fantasifull och känslighet 
Osjälvisk och förstående 
Djup och filosofisk till läggningen 
Mycket romantisk och kärleksfull 
Intuitiv och mottaglig 
Vänlig

Fiskarnas mindre bra egenskaper

Obestämd, på gränser till likgiltig 
Kan verka vag och förtegen 
Ibland svag och lättledd 
hemlighetsfull 
Tendens att leva i en drömvärld 
Dåligt självförtroende 
Opraktisk ,stämmer  inte alls 

känsligaste kroppsdel är fötterna.

Trodde det var magen. Där nervcentra finns.

Vi får ta det med en nypa salt.
Men att fisken är en oerhört skicklig lögnare. Tycker jag inte stämmer,
kanske då jag var onykter.Mest vita.... 
                                                                                                                          
Det är nog mest kvinnor som älskar det här med horoskop.
En och annan man kanske. 
 
3 kommentarer:

 1. Spännande att läsa om sina stjärntecken. Mitt är Lejonet och jag kan känna igen mig i en del av det som betecknar ett lejon men inte allt. Hur känner du inför ditt stjärntecken? Kram

  SvaraRadera
 2. Haha, först trodde jag att inlägget handlade om riktiga fiskar men förstod sen att det var stjärntecknet..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Är själv fisk och visst stämmer en hel del, iaf den kreativa ådran har ju slagit igenom stort hos mig :)
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera