lördag 29 oktober 2011

Sofijah - Lev ditt eget liv

5 kommentarer:

 1. Just det Mi, man ska leva sitt eget liv, inte det liv andra tycker man ska leva...Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så rätt hon har den här tjejen. Trevlig vintertid

  SvaraRadera
 3. Hej igen Mi!
  Tack för de fina orden! Vet du, mina gardiner köpte jag på DollarStore, de kostade bara 300 kr till två fönster, det var ett klipp tycker jag *L*
  Jo, mitt rum är stort, det som syns på bilden är bara halva rummet, så nog klarar jag mig...Jag har två rum till, men ett måste jag ha som matrum, för köket är så litet...
  Kram på dig och hoppas du har en fin dag!

  SvaraRadera
 4. En viktig text som är bra att belysa om och om igen.

  Min katt Willes ursprung vet jag inget om, för han var i jourhem hos mig förra sommaren och är en kattunge från Djurskyddet. En del tror att han har norsk skogskatt i sig, för han har likadant utseende som de. Jag behöll honom för han är inte som andra katter. Han är väldigt efter i utvecklingen och jag vet inte hur mycket han förstår av faror. Det gick ingen nöd på honom med kylan, för det är som du sa inte så kallt på nätterna än. Men vi har räv och lodjur här. Eftersom han är vänlig med alla och är van vid hundar, så vet jag inte om han förstår att vara försiktig.

  SvaraRadera
 5. Låter behagligt att ha hjälp med bloggutseendet. Min man hjälper mig ibland, annars skulle jag inte fixa det.

  Vi har bestämt att vi släpper ut Wille, för vi har en stor tomt och det är staket runt hela tomten med nät ända ner i backen. Wille har helt nyligen lärt sig klättra över, fast han är 1½ år nu. Så länge höll han sig på tomten. Vi har bestämt att han får ha ett bra liv så länge han är lycklig och det är han. Vad det är för fel på honom vet vi inte, för han är världens gosigaste katt och samtidigt väldigt klumpig. Han var 1½ år innan han kunde hoppa upp på köksbänken där katterna har sin mat.

  Om du går in på kategorier och söker "mina djur" så ser du där alla mina tre hundar och fyra katter. Sen är jag jourhem till katter till och från också.

  SvaraRadera