fredag 13 maj 2011

FASANSFULLA TIMMAR ÄR ÖVER

Oh, så härligt.Lotta skrev att blogger är igång igen. Babbi skrev och talade om att de höll på med något, men  med min dåliga engelska förstod jag inte riktigt vad det var.
Trodde att allt skulle försvinna.Jag måste se till att jag för över så mycket jag kan på sådana där små skivor.Vad dom nu heter.

Fotona jag hade fört över till fotobloggen igår. Jo de hade kommit in, tack för det, för jag hade raderat de flesta.

Jag som är lite dålig på att skriva till och från fick plötsligt sådan skrivlusta. Så nu när det är klart att göra det måste det ju komma några rader på pränt.

Hade turen att gå in på andra bloggar i morse för WP och Bloggo samt Blogovin var okej.Kanske deras tur att få en genomgång.Kanske det var en uppdatering av något slag. Det är ju milliontals bloggar som är i gång samtidigt.

I början gick jag från blogg till blogg på dem som jag kom in på. Minns faktiskt inte hur allt började. För jag skrev upp på papper samt datum när jag började följa en viss blogg. Har alla papper kvar i en salig röra.Tänkte att jag någon gång skulle sätta mig och omdatera.Men just nu finns det annat som lockar.

Sedan Babbi ordnade min blogg så vacker och jag kan se alla mina bloggar, både de gamla och de nya blandade även de som inte är i gång.Men det kan vara intressant gå in på dem någon gång.
Att jag hade så många visste jag inte. men jag fyller på med flera vartefter det dyker upp någon ny som gjort en  kommentar.
Härligt att kunna se från vilka länder, de är som besöker bloggen.Det har jag Babbi att tacka för.

Ja det fattas väl inte så mycket mera än att jag skriver lite då och då.Och inte bara låter YouTube sköta
om att Du fortfarande håller kontakten med mig.

Jag brukar ibland börja läsa från A-L. sen fortsätter jag M-R. S- Ö. Men hinner inte alla på en dag, det kan väl vem som helst fatta för nu har jag ju en massa annat för mig om dagarna.Du som inte vet det.Så håller
jag på att försöka finna mitt välmående.Går på möten, träffar, stavgång, sjukgympa och mycket mer hinner jag ju inte.Känner ibland att det känns som om jag har ett jobb eller som jag skrev till Filippa Mormor går i skolan.Ska börja i en grupp efter sommaren.Då får vi läxor/uppgifter att fylla i och ta med till nästa grupp-möte.Undrar vad jag gett mig in i.Både bra och dåligt.Går inte ner så mycket i vikt som jag vill.Men nu har jag lagt bantningen åt sidan för ett bra tag framöver.Promenaderna och stavgångsrundorna känner jag att det stärker benstommen lite.
Tids nog kanske jag kan komma loss lite och sitta så här skriva en massa onödigt egentligen.Men nu är det gjort för den här gången.

På Lördag efter Melodikrysset, tänkte jag ta mig till andra sidan om kanalen, Moraberg och Katthemmet som har Loppis.Allt som säljs går oavkortat till katterna.Jag är ju medlem och något måste jag ju ställa upp för.
Jag ÄLSKAR dessa rovdjur.

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Att de slarvat bort en hel dags blogginlägg med kommentarer och allt, det är ju jättetrist. Det är nog bra att göra backup då och då.

  Det är verkligen behjärtansvärt att ställa upp för katterna som du gör.

  Ha en fin fortsättning på lördagskvällen!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Fast du känner väl inget tvång att titta in hos ALLA? Själv gör jag så att om jag ser nåt intressant så går jag in och kommenterar inte annars. Det tar för mycket tid i anspråk...och det har inte jag så mycket av. Kul att du gillade designen på bloggen:)
  Blogger har haft tekniska problem så dom var tvugna att plocka bort vissa inlägg gjorda efter ett speciellt datum. Sen skulle de inläggen komma tillbaka enligt dom själva. Det verkar som om de har gjort det. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Tack för alla dina kommentarer hos mej!! Men visst är det trist när de försvinner, och hela inlägg försvinner...Nu har en del kommit tillbaka, men inte kommentarerna...Å visst är din blogg fin, jättefin!!! Klart att det är kul att ha en fin blogg, men för mej som läser är dina ord viktigast...du för medlar något!!
  Ha´en bra söndag, själv ska jag LATA mej, haft en riktigt långdag igår på jobbet.
  Kram

  SvaraRadera