fredag 11 mars 2011

FÖRBEREDELSER INFÖR FÖDELSEDAGEN

Sista dagen som 67 åring. Jag hinner lösa Melodikrysset sen blir det uppvaktning.Kl.12.00 kommer Maud min
mellan- syster.Lilla- syster har skickat en disktrasa med ett stort rött hjärta på.Hahahaha vad jag blev glad.
Jag som tänkte skickat flera åt henne den 13July 2010 då hon fyller .Men så tokig kan jag ju inte vara, så jag behöll dem själv.
Det blir alltid några som kommer ihåg mig, det är roligt.
Den där promenaden har jag tagit dubbelt upp idag,så den
får stå över i morgon.Jag blir alltid så stressig, vet inte hur jag ska bli klar med allt.Vill ju hinna med det
vanliga bestyren.Sitta här, fixa middag.Först hade jag tänkt göra en smörgåstårta.Men det blev kaffelängder, som jag köpte i morse hos Tidermans.
Hade funderat på att lämna den på öronmottagningen.men så tänkte jag, att det väntar jag med ifall jag måste gå dit en gång till, om det skulle tillstöta något med örat.Var ju dit idag för stygnavlägsning. (nytt ord)
suturen skulle avlägnas. Du vet vad jag menar.
Skulle aldrig tagit de där Neurolen, nu är jag trött.Fast jag borde vara pigg, så mycket som jag promenerat idag.Säkert 7000 steg.Inga bussar passade, så jag gick istället för att stå och vänta i blåsten.
Min nya medicin PROMENADEN har jag verkligen tagit av idag.

Men om jag gör några små landgångar kanske, för jag måste ju ändå äta något annat.Bröd ingår ju inte i min kost.Eller som jag brukar göra en sallad med räkor,eller kanske lägga upp allt på små olika fat så får de blanda själva.Så gör jag, det blir enklast för mig också. Kanske koka några ägg.
Min Dotter kommer men hur många hon får med sig av barnen vet jag inte.Hon har två.Om maken kommer är tveksamt,han jobbar jämt och ständigt.De har en fastighetsskötarfirma.Samt fastigheter i Sörmland.Det skulle vara trevligt om han gjorde det. För då ska jag be honom kliva upp på en pall och sätta i en ny glödlampa i kökstaket.Byta båda på en gång.Annars får Maud och Jag fixa det själva.Jag har inte balans nog
och inte når jag väl upp heller, kanske hyresvärden fixar det annars.

Jag plockade bort i hallen alla mina ytterkläder, mössor och vantar fick ligga kvar.Gömmer jag för mycket, hittar jag dem inte sedan.Städa tänker jag inte göra, det gjorde jag  förra veckan, kan dra över med" flatan"
den tar upp värsta dammet.Borde torka av köksgolvet.Säkrast, de tar ju av sig i strumpfötterna.Kanske Maud har skor med sig.Annars kan de ta på blåa plastöverdrag.Det finns.Då blir de fuktiga på grund av värmen så då stannar de inte så länge.hahahahahahahahahahaha.Nej så hemsk får jag inte vara.Det är jag inte.Jag är en snäll häxa, det sa ju i alla fall Alva som bor i slutänden av huset.
Visst går det bra med två häxor i samma hus sa Alva. Då hade jag bara bott ett par månader. Så nu vet Du det.
Nu finns det väl inte mycket mer att dilla om.  OJ, vad jag pratar persilja.
Ska fixa foton till den andra bloggen, både idag och i morgon,den 12 Mars då hela Sverige flaggar för lilla Mi. Hurra!

7 kommentarer:

 1. Oj så mycket trevligt du planerar för din årsdag. 68 år, det är väl ingen ålder, vänta tills du fyller 70, då börjar man känna sig gammal.

  Även om nu inte hela Sverige flaggar för dig i morgon, så tänker i alla fall jag göra det!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Grattis i lite förskott idag, hoppas att du får en finfin födelsedag.
  Men du varför fick du en disktrasa av din lillasyster????
  D va ju inte så snällt ju...hon kunde väl komma till dig med en blomma istället !!!!

  Ha nu en finfin födelsedagsfest.
  Nu ska jag fortsätta med mitt gardinsyande...suck...hoppas att det blir fint så jag inte deppar ihop !!!! =D
  Födelsedagskramen.

  SvaraRadera
 3. En disktrasa med ett hjärta på var ju sött??...kul...eller??..Grattis till dig i morn..Hoppas du får en jättefin födelsedag!! Alla flaggor är nog för dig?? Är det flaggdag i morn??..;-)..jag fick en svart disktrasa av min syrra med en döskalle på..DET var ingen snäll syrra...lite Häxfasoner va?..men det var kul också--Du verkar var en jättego snällis..Kram

  SvaraRadera
 4. Vad kul med en liten födelsedagsfest...det med de blå fotöverdragen var bra hahaha. Hoppas du får lampan bytt. Ha en riktigt trevlig födelsedag Mi..kramen.

  SvaraRadera
 5. Grattis lite i förskott!! Jag jobbar hela dagen i morgon så det är lika bra jag är ute i god tid...Men nu säger jag som de andra, en disktrasa...?? Kan det vara menat så att hon kommer på födelsedagen och tar hand om disken sen? Jag hoppas på det.
  du ser, det där med promenader kanske var din grej i allafall bara du får ta lite i taget?! Själv har jag varit i skogen i flera timmar med kameran, kan erkänna att det var lite kämpigt eftersom det var snö kvar.
  Ha´nu en bra lördag och sen en fin födelsedag!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis på Födelsedagen Mi!

  Hoppas din dag blir riktigt trevlig och du får njuta av den i glada vänners lag.
  Hipp hipp hurra, hurra, hurra och bamsekram från Sylvia.

  SvaraRadera
 7. GRATTIS!!! Hoppas att dagen varit bra. Har sett alla flaggor de hissat för din skull!

  SvaraRadera