fredag 21 januari 2011

Pendulum Clock

Pendulum Clock: "Keep track of the time with this stylish pendulum clock. Edit the settings of the clock to change the color and to make it tick and play Westminster Chimes."

3 kommentarer:

 1. Katten fick jag ju dit, men inte klockan och inte pingvinerna på den andra bloggen.Katten vill jag ha kvar. Den är så himla gullig och ingen mat el.kattlåda behöver den heller.Fast jag har lite svårt att gosa med den, men då tar jag till mjukiskatten.

  SvaraRadera
 2. Tack för alla dina go'a och varma kommentarer på min blogg! Nu har det hänt mycket på kort tid men jag hoppas att livet kommer att fortsätta i lite lugnare tempo, ibland kan det vara skönt också. Jobb ordnar sig säkert med tiden, jag är en ganska lugn person, tar dagen lite som den kommer och oroar mig inte i onödan, bara när det gäller liv och hälsa kan jag bli nervig. Livet är för kort för att man ska hålla på och oroa sig för sånt som man ändå inte kan påverka. Många kan nog uppfatta mej som att jag aldrig tar livet på allvar, men så är det absolut inte, och jag bryr mej om andra, ingen tvivel om det. Men nu vill jag ha lite lugn och ro, och det hoppas jag att du också får denna helg.
  Ha det så gott vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag säger som Rigmor - tack för alla dina härliga kommentarer!
  Den där katten var riktigt söt, klart att du ska ha den kvar.

  Jag sitter och ser på Let´s Dance och nu är det bara Baggen kvar. Undrar vem som åker ut i kväll. Jag har inte sett alla, för vi såg först På Spåret.

  Ha en fin helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera