tisdag 30 november 2010

NYTT OMRÅDE

Urban och jag skulle åka till Åseda området på andra sidan bron.Hade jag inte behövt ta ut pengar på banken och  köpa remsa i pressbyrån vid torget, så hade vi kanske hunnit med bussen 04 men istället fick vi vänta till 34 över halv.Jag började frysa om tårna redan, hade tagit bort mina astronautsulor för de var så slitna, trodde inte de skulle göra någon nytta.Vi traska de runt kvarteret, hittade Galleri C. En kvinna ställde ut sina verk där, vi gick in.Jag sa som det var,i väntan på en buss och värma tårna. Jättefina tavlor.Jag fastna för en med näckrosor och i rätt färg i turkos. den kostade säkert 2.500:- kanske mer.Men vadå jag kan väl måla själv, kanske inte lika bra. Fast en dag ska jag försöka mig på det igen.

Buss 990 kom och resan nådde sitt mål. Vi gick först in på den stora huset  med en massa olika butiker.Gurra skulle köpa en korv.Sen en vända in på Dass .Handla lite, det var tänkt vi skulle in på häktet, men Ugglan skulle köpa något till ett av barnbarnen på leksaksavdelningen en trappa upp.

Oj,oj,oj så mycket olika och roliga saker för barn, där skulle jag kunna gå i timmar, köpte en hobbyfärg-grå för att måla mina knoppar på byrån. Nedsatt pris 20:-

Sen därnere fanns det en stor fin blomsterhandel. Jag  tog några kort, på en byrå och lite olika blommor.
Köpte oss varsin liten tomteflicka på en pinne.20:-/st.

Det blev inget besök på häktet , men Gurra  hade handlat glass på kiosken.Och då tittade vi efter en busstid, och hade två minuter på oss till den skulle komma.
Eftersom bussarna är så fullproppade så kom vi ifrån varandra även på hemvägen.Jag hade ju rullkärran och
den tar ju sin  plats. Det bästa med den här bussen är att den går ända hem, får ju åka en bra runda, men hellre det, än stå och vänta på den andra, som också tar mig hem.

..

5 kommentarer:

 1. Det låter som en bra shoppingrunda!

  Tur att det fungerar bra med bussarna.

  Ha en fin tisdagkväll!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag ska också till Weda nästa vecka. Jag och en väninna går hos en massör där och brukar träffas för en lunch först och sen får vi en taget massage.
  Det är värt att åka från Stockholm dit, så bra är hon.
  Hon har sin lokal i samma hus som Animalen låg tidigare.
  Hälsningar Margaretha

  SvaraRadera
 3. Missa bussar i det här kalla vädret är ju inget man önskar sig direkt.Jag plokade fram massa tomtar här hemma idag och lovademig själv att inte köpa ett julpynt till påmånga år.Jag får ju inte plats med allt

  SvaraRadera
 4. Hejsan Marie-Louise. Ja det gäller att vara varm om fötterna om man ska på shoppingrunda. Vill själv köpa varmare stövlar om kylans ska fortsätta.

  Skickar inte heller lika många julkort. Hellre till dom som uppskattar det.
  Bättre ha några vänner man tycker om och mår bra med, så känns det för mej.

  Ha en skön helg.//Lissen

  SvaraRadera
 5. Morning! Jippi! Idag var det nästan första gången som jag hamnade här när jag klickade hos mig från din kommentar hos mig! Men jag har varit till din fotoblogg också och njutit av bl.a. vackra blomster! Och annat!
  Jag har jobbat hela veckan, kämpigt för både rygg o mage har inte mått bra...idag tänker jag bara ta det lugnt!
  Vet du...min make o Monica Törnell är tremänningar...
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera