torsdag 2 september 2010

PÅ RESANDE FOT

Idag bär det iväg till Skärholmen.Där finns Globens ögonklinik.Det finns en I Globen City också.Där utför de gråstarroperationer.Det har jag gjort två stycken.Men nu har jag fått förmodligen efterstarr på det vänstra ögat, som jag egentligen inte hade behövt operera.Det var inte akut.Hade även åldersförändringar på gula fläcken, det går inte att göra något åt.

Tur att jag har frikort.Det blir annars lätt dyra kostnader för sådant här 320:- varje gång.Lätt att det blir mindre över på den pyttelilla pensionen som jag får.Hade bara jobbat 11 år heltid som jag fått ATP för.

Jobbade som kanslist ett tag på Arbetsmarknadscentrum, et vikariat på tre månader.Det kan ha givit mig en slant, men det blev en engångsumma från ELECTRA. AMF-pension sedan jag jobbade inom kommunen får jag nu 108:- i månaden Allt som allt med bostadsbidrag får jag ut netto.10.840:-. bostadsbidraget är på 4.190:- hyra/ mån 5.305:- (kabel-TV 169:-)Så det gäller att spara lite varje månad så jag har att ta utav till oförutsedda utgifter.


Skriver som BluVelvet,har inte ett skit att skriva om och då blir det så här, nu ska jag göra mig i ordning för snart börjar min resa mot Skärholmen. Där finns en underbar Galleria med en massa fina butiker. Kanske jag kan hitta något kul att ta med hem.Ska ta lite foton med mobilen såklart.

Om det blir en trevlig resa återstår att se. !

3 kommentarer:

 1. Morning! Jag har haft problem med bloggen...men äntligen kom jag in till dig! Jag får nog lägga dig som länk hos mig om det är OK för dig?
  Skärholmen...sist jag var där fanns en jättestor loppis där! Finns den kvar?!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 2. Det är inte alltid lätt det här med pengar.Vi har fått vända på varenda krona i ett par års tid nu,fast nu börjar det äntligen lätta på grund av stora skulder som blivit avbetalda.
  Hoppas att det inte är allt för allvarligt med starren.
  Läggerupp dig som länk inne hos mig också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du det verkar tufft att vara pensionist. Om X år är det min tur.
  I Skärholmen har jag nog aldrig varit...hoppas att starren går att åtgärda...
  annika

  SvaraRadera