lördag 14 augusti 2010

VÄRME-SLAG OCH STRESS-MAGE

Nu börjar jag känna av min stressmage, som jag led av när jag jobbade och fick för mycket omkring mig.

Vakna alldeles för sent.Somna om från Kl.05.50-07.40.Nu hinner jag inte varva ner innan melodikrysset, som jag gärna vill lyssna på, och lösa.

Rusar jag in till Yngve nu på morgonen, blir det knappt om tid. Han vill ju jag ska sitta ner och prata ett tag. Kanske han sover längre idag.Min bästis ville jag skulle klä mig i något luftigt och följa med på stan. Det är visst något tjohej med Nordman och några andra. Visst vill jag träffa henne.Med så mycket öronbedövande,som det är med musik och skränande människor, kan bli för mycket för mina öron, det blir att vara utan hörapparaturerna då. Tar dem med mig i asken.

Hoppas min mage lugnar ner sig till eftermiddagen.Det ska ju bli väldigt varmt idag med.
Fick nog för mycket sol i ansiktet igår, är alldeles röd och svullen under vänstra ögat, det som jag besväras av en dimmig hinna. Jag överlever det också.


Tillägg klockan 16.40 Magen lugnade ner sig, var in till Yngve vid kl.11.00 han låg, så det var ingen panik, han tog sig sovmorgon också. Gick upp för att äta en tallrik fil.Då ringde det på dörren, det var hemtjänsten som kom.

Nu vet jag att det var okej med honom och även med Dennis som jag ringde, när jag kom in igen.


Nu har Maggan ringt, jag avstyrde besöket i stan, känner inte alls för att gå utanför dörren ens. Vi får träffas en annan dag, då det är lite svalare.

Ser ut som om jag fått i mig något jag är allergisk för. Röd och svullen under v. ögat ännu.
Vad jag vet, har jag inte fått i mig något annat än det vanliga, jag brukar äta. Tog aldrig varken det lugnande eller Vi-Si-Blin. Den här Lördagen kommer att bli ihågkommen länge...38+ i solen på balkongen 26+ i skuggan på kökssidan. Sen kom en skvätt, som torkade när den nådde marken.

2 kommentarer:

  1. Här har också varit varmt som bara den. Jag tycker att det är skönt att det blev några varma fina dagar efter allt regn och rusk. Det var ju lite trist att det regnade just när min syster var här, men det är ju ingenting man kan göra något åt. Det är som det är!

    Hoppas att din stressmage lugnar ner sig.

    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  2. Jag gillar ju den här värmen.. :) Ändå fick jag värma min vetepåse idag och ha den på fötterna! Jag är väldigt frusen av mig..Hoppas du har haft det bra! Oväsen är inte bra varken för kropp eller själ! Kram!!

    SvaraRadera