tisdag 3 augusti 2010

VAD GÖR DET OM 100 ÅR

Nu kom jag av mig, telefonen skrällde genom rummet, men jag kunde inte svara.Varför inte det då.Hade just satt mig på toaletten,inte tillräckligt många signaler för att hinna bli färdig och kunna svara, innan hon lade på.

Såg att det var Maggan som ringt, ringde upp med det var upptaget.Hon valde någon annan att prata med när jag inte svarade.Skriver här så länge, så kanske hon ringer upp igen, eller kanske jag kan försöka ringa en gång till.Ska se min efterlängtade "såpa" kl.10.20.Har sett den sedan jag blev arbetslös i Okt.-97. Jo, jag vet att såpor är fördummande, så sa alltid Gunnar.

Ringde upp Maggan igen, satt det på uppringning när hon är klar.

Kanske det krockar med såpan, kan inte hjälpas.Efter den ska jag se "Anne på Grönkulla andra avsnittet av fyra. jag bara ÄLSKAR den serien, har sett massor av gånger,kan se den igen.Lika bra och underbar som alltid. Sen kommer "Hem till gården" en långkörare, som det blev uppehåll för idrottsgalan.

Såg att "Glamour " börjat sända på kvällen sedan igår.Nu rullar allt på som vanligt när sommaren har nått sitt slut.Är inte Augusti en sommarmånad.Ibland har det hänt att till och med September kan vara varm och fin.
Denna hemska värme vi hade ett tag, var olidligt för mig,åka med bussarna för att komma till Dennis ovädrade våning, där jag skulle utföra vissa göromål, som Dennis inte klarade av att göra själv.

Jag har börjat med att försöka åka varannan dag nu så jag kan få lite tid för mina egna göromål.
Sitta vid datorn, har jag hunnit göra andå, kanske inte lika många timmar som jag skulle gjort om jag inte behövt åka någonstans.Men det har varit skönt att få komma ut ur min våning.

Nu blev det tjatigt.Våning, smäller högre än lägenhet.I Stockholm, så säger folk på Östermalm,om sin lägenhet.

Nu ringde Maggan på en uppringning,hon hade några verkare där för att ordna något, hann inte uppfatta vad.Men det var något hon ville frågat mig om. Nu får jag grunna på det.Har ju sagt hon kan ringa mig istället för 118118. det blir så dyrt att ringa sådana samtal. jag kan googla på det mesta.Äger ingen telefonkatalog längre sedan jag gick med i REKLAMFRITT.SE via FB.De planterar ett träd för varje medlem och då bör man gå med i det, för att slippa all pappersreklam.Det tog sin lilla tid att bli av med det.

Prata med postbudet, satte upp lappen som jag fick via Reklamfritt.se, men de trodde jag hade en firma som hette så.Så då tog jag reklamen från Ving ! Klippte ur och skrev på nytt med mitt namn på nu då måste de väl fatta. Det kom några gånger, jag rusade ut en gång efter och sa:Kan Du inte läsa! Han svarade på bruten svenska,jaag baara slaanga ner.Då svarade jag låt bli det, vill inte ha mera reklam.Och pekade på mina skyltar på dörren.Har sagt det till mina postorder också, räcker gott och väl med elektronisk post.Lik förbaskat kom det en igår från BonPrix, som jag har mail från.Cellbes förra veckan.Har de svårt för att fatta.

Jag har ingen tidning heller i papper, utan läser alla möjliga tidningar via datorn, hur bra som helst. (Ps.kommer en SP-Posten varje Torsdag, Ds) nu sommaruppehåll


Vi gör av med för mycket papper ändå, toalettpapper ett måste.Hushållspapper onödigt, använd slask-skrapa, skölj av o.torka med disktrasa, som kan tvättas.

Har jag fått med allt jag skulle skriva om,nä inte det, då får det vara tills nästa gång, eller

3 kommentarer:

 1. Ja det är så svårt att få folk att förstå att man inte vill ha reklam, men jag kämpar också på.
  Håller med att det var olidligt ett tag med den starka värmen vi hade, orkade knappt göra någonting alls.
  Kram:O)

  SvaraRadera
 2. Jo men de e ju typiskt att telefon ringer när man sitter på toa!! Om den så varit tyst en vecka så ringer den naturligtvis då. *ler*. Reklam..jo men jag tillhör de som gillar reklam, så i min låda får de gärna lägga. Däremot är jag ingen TV människa så de serier du skriver om vet jag nada!!
  Kramiz Anki N

  SvaraRadera
 3. Trevligt att göra ett besök här och tack för kommentar på min blogg. Älskar också Anne på Grönkulla! Äger dvd-boxen.

  SvaraRadera