söndag 8 augusti 2010

MÅR BRA AV BÅDE SKRATT OCH GRÅT

Titeln från Lördagen var från Gråt till skratt.

Satt och läste bloggar.Läste om Rantafar och Rantamor, som flög med helikopter upp till fjälls för att fira deras 40-Åriga Bröllopsdag. Rantamor skriver så det går rakt in i hjärtat.Grät en skvätt.

Väl på Maxi stötte jag ihop med Miranda, en jättetrevlig tjej,som jag fick kontakt med sommaren 2008 satt och pumpade upp fotbollar, det hade hon fått som sommarjobb.Stod och pratade med henne en bra stund,jag skulle köpa något,glömt vad, men inom trädgårdsavdelningen.
Miranda fick jobba lite extra då och då hon hade ledigt från skolan.Sen fick hon fast jobb.För, är hon lika trevlig mot andra som mot mig.Kan jag förstå hon är en fördel för kunder i butiken.Miranda förflyttas runt i butiken, vem vet rätt var det är, kanske hon blir chef på någon av de många avdelningarna.Gillade henne från första stund, dels för att hon inte såg ner på mig som äldre, hon tyckte t.o.m. om gamla sa hon.
Nu fann jag mig,och förevigade Miranda till mobilbloggen. Mi som i Miranda. Vi skrattade och gick på, där bland osten och skinkpåläggen. Tyckte det var bäst att Miranda fick jobba vidare och jag handla färdigt.För att sedan åka till Dennis med varorna.

3 kommentarer:

 1. Hm - ja det där med "gammal" det har sina sidor ... och tolkningar ...

  SvaraRadera
 2. Ja hoppas verkligen att cheferna uppskattar den tjejen.
  Ja du gammal det är ett konstigt ord med många olika tolkningar och på hur man säger det.
  Kul att du vill vara med och tävla om muggen hos mig.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, nej jag är ju inte gammal på det sättet,skulle skrivit äldre.får nog tänka på vad jag skriver, inte alltid jag gör det.Ja,svenska språket, är helt magiskt, så många ord som har olika betydelse men ändå stavas det lika.

  Tack för Era kommentarer i alla fall.

  SvaraRadera