torsdag 5 augusti 2010

PAPPERSKORG TILL DATA-HÖRNAN

Det tog längre tid än jag ville.

Men nu är jag här, en liten stund i alla fall. Skall snart äta min middag, börjar bli lite sulten faktiskt. Sulten tror jag är skånska.Hungrig, då vet alla vad jag menar.Men inte värre än att jag kan skriva en liten stund till. Fast jag inte har ett dugg att skriva om. Det mesta har Jag skrivit på Facebook idag.Så nu får jag vackert vänta tills det runnit till i skallen på mig.Det händer ju inte mycket i min lilla värld.

Visst okej jag kan berätta om färdtjänstresan, men det gör jag efter jag ätit, för det drar ut på tiden så långrandig som jag kan bli. Det vet Du som har fått en kommentar av mig, alldeles för långa.Som en liten berättelse nästan.

Det var en rörig morgon, kom in till Yngve vid 10-tiden, då var städpatrullen där och höll på att rensa ur kyl o.frys och de kacklade värre än 100 hönor.Jag blev yr i "bollen".Frågade vem jag var, sa det.Har Du några trasor,svampar som Du kan låna ut, gick hem hämtade det.Då kom Yngve och sa jag har svampar.

Lillkatten blev alldeles villrådig, visste inte var den skulle vara, så jag flyttade lådan, maten in i stora rummet, då skulle de torka av det.Vilket virr-varr.Fy katten.! Ville bara försvinna därifrån, men först måst vi beställa färdtjänstbil,jag gick hem igen och ringde.

Den skulle komma kl.11.50, den kom, vi for till Coop Forum, där ville Yngve handla, jaha då kunde inte jag handla, för jag har pengarna på Ica.Men huvudsaken var ju att Yngve får hem det han ska ha.

Värre var när vi skulle hem, ingen bil kom, vi väntade 20 minuter, då ringde jag och fick fram en ny, de påstod att det inte var beställt återresa, det var det och han i andra änden upprepade vad jag sade. Slarvigt. Men till slut kom vi hem, helskinnade.men trötta, jag mest trots att Yngve är 16 år äldre.

En av hemtjänsten säger köp mat så han har för hela veckan, då kommer nästa och säger. Köp inget han äter inte, det ligger bara och blir gammalt.

Yngve ville ha rim. sidfläsk o.bruna bönor samt blandfärs,1 L fil o.1 l.mjölk.


Flickorna hade skrivit upp en massa kemikalier som behövdes.Men de glömde skriva diskborste för den var vidrigt smutsig.De bad mig köpa klorin, så väl hemma igen la jag den i det. Har en här hemma som Yngve kan få ärva.Han bjöd ju på den lilla svarta hinken för femton kronor.Precis vad jag behövde.För att lägga lite småskräp i, så jag slipper använda golvet.

Då var den här dagen till enda, nu återstår lite tevetittande,Sommar med Ernst,kan se reprisen.
Men "Himmelblå" kl.21.00 på ettan den ska jag se.Del 4 av 8.

1 kommentar:

 1. Hej Marie-Louise!

  Tack för dina rara ord inne hos mig, blev så glad!

  Jo barnen har sitt allrum på övervåningen och där får de husera hej vilt, så får det se detso bättre ut på nedervåningen ;)

  Hoppas verkligen du får mer energi till hösten så du kan ljusa upp det lite därhemma.

  Ha en fin kväll och hoppas ni är piggare nu efter all väntan på färdtjänsten!

  Varma kramar
  Linda

  SvaraRadera