fredag 6 augusti 2010

BARNSLIGT VÄRRE

Idag har jag haft riktigt roligt. Hör ju inte till det vardagliga, att jag roar mig på andras bekostnad.Ja, min egen också förståss.

For tidigt i morse till X:et o.katten, gjorde det jag skulle.Affären hade inte öppnat när jag kom dit, så fick gå en vända till, ingen kattsand hade dom.Jag som skulle ha två säckar a´ 5L.klumpbildande.Bad dom ta hem dubbelt, för jag har en katt nu också.

For till staden med buss 787.Jag hade inte giltigt kort,fast chaffisen på morgonen kollade och fick ut en remsa och sa Du kan åka idag också.Men den kvinnliga föraren, blev sur på mig över att jag inte hade giltigt, trodde mig inte, men jag fick åka, för jag sa det fanns ingen stans att ladda det här, måste in till stan.
Och inte stannade hon heller när vi skulle av vid Rådhuset, såg sedan att de hängt över byggnadställningsnät över hållplatsskylten, inte undra på att hon åkte förbi.

Väl framme, det var torghandel.Livsfarligt ! Jag kan inte låta bli måste alltid köpa något.Idag blev det en tunika.En följebloggerska hade köpt en jättefin tunika,sagt och gjort en snygg, med svart botten och ett färgglatt mönster nertill och på ärmarna.Paris-Mode sa två kvinnor i 40-årsåldern att det var.Det var snygga kvinnor.Svenskor.Jag provade en,de fick ett gott skratt och jag med nej för blommigt.Så såg jag den stor storlek, provade, jo den blir nog bra.Älskar svart,klär bäst i det, tycker jag själv.199:- sa den ena "snyggisen" den andra sa Du kan få den för 150:-. Gick till bankomaten alldeles intill, tog ut 200:- vad gör jag med resten, nu hade jag ju pengar till något annat. (kan ses på http://thoerr499.blogspot.com/

Gick in till Pressbyrån, skulle ladda kortet, lösa ut Dennis trisslotter, få en gratis Reztart.Den smaken som jag skulle ha, fanns inte.

Därifrån gick jag till Apoteket Sankta Ragnhild, som numera ligger i Kringlan.Kringlan har en massa affärer i huset, som en slags galleria.Därifrån rulltrappa upp till Intersport för att köpa ett par byxor åt Dennis.Jättetrevliga unga tjejer expedierade, sa finns det inga snygga killar idag.Det gjorde inte det, sa de.Det hade jag sett och pratat med på Kjell&Co, nyöppnad sedan 2 månader.Alla var så trevliga mot mig idag.Har skrattat mycket mer än jag brukar.Var på gotthumör, och fin i håret.Det var väl det som gjorde det.
Skojade och sa: tror jag ska gå till Lekia, det tyckte dom.Köpa något åt barnbarnen, nej åt mig själv.Det blev en kul pingvin som hoppar när den är uppskruvad. 29.50.Tror mina barnbarn är för stora för en sådan sak. Min Pappa älskade mekaniska leksaker. Tänker på honom då.Vad roligt vi hade med Pappa, när han trollade bort en del saker mitt framför näsan på oss tre flickor.Hade ofta skämt-artiklar som han larvade sig med, men vi hade kul.Vi skrattade så vi nästan kiknade.
Mamma fick många gånger stoppa Pappa, för det kunde bli lite för mycket av det roliga innan läggdags.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Nu är jag hemma igen efter en vecka i Danmark vi kom idag.... Vi har haft det så härligt med son, sonhustru och deras två små killar. Vi lånade en husbil. Det var första gången för mig att åka husbil.Vi bodde alla sex i en sexbäddad bil, det gick förvånansvärt bra. Trodde det skulle bli väldigt trångt. Det var jätte praktiskt när man reser med små barn, att fixa mat, byta blöjor och ta paus här och där, man har huset med sig....
  Vi har varit på Tivoli, Legoland och sist besåg vi vackra Skagen. Blev inte så mycket shopping, bara lite i Skagen.
  Tyvärr ramlade min kamera ner på golvet från våningssängen i husbilen och gick sönder, så imorgon måste jag åka till fotoaffären. Tur att den är försäkrad.
  Trädgården har fått en hel del vatten i från himlen medan vi var borta. Hörde av grannarna att det har kommit över hundra mm under veckan. Så mina blommor har inte torkat men istället har de blivit väldigt fula av allt regn.
  Får kolla mera på din blogg i morgon, nu måste jag packa upp och sedan skall det bli skönt att sova i sin egen säng igen.
  Kram på dig!!!
  Raina

  SvaraRadera