fredag 9 juli 2010

FREDAGS-MYS

Vad är det för något, har sett det står så på Facebook.Kan man inte mysa de andra veckodagarna, det gör då jag i alla fall, när lusten faller på.Men i denna hemska värme har jag inte lust,till att göra någonting.Ändå far jag till Dennis,köper aftontidningen, så han har något att läsa, när jag inte är där.Synd att Dennis inte tycker om att läsa böcker.För då kanske jag slapp undan, med att åka varje dag, men det går ju inte i alla fall.Denize måste ju få sina lådor mockade,Dennis tror inte att han klarar det.Han har inte gjort ett försök ens till det.Mat måste hon ju ha,det tror jag han kan lägga upp.
Det är så deprimerande att komma dit, dels för att det står stilla, kvavt varmt.Jag vet inte hur fort jag ska ta mig därifrån,med snabba ryck att utföra alla sysslor som normalt en från hemtjänsten skulle göra.Han behövde ingen, klarar sig själv. Jaha, vad gör jag där då? Två par skor var jag och handlade åt honom som han skulle gå i, ett par Foppatofflor och ett par sandaler.Tofflorna tror jag han går i. Sandalerna har han inte ens provat.Samtidigt som jag tycker det är jobbigt, så tycker jag synd om Dennis,att han inte kan ta sig i "kragen", och gå utanför ytterdörren, ens med soporna.

Undrar hur länge jag ska ha det på detta sätt.Han har blivit en riktig soffpotatis.Han verkar ha tappan lusten för allting.Nu kommer inte sjukgymnasten mer, nu ska Dennis ringa om han behöver hjälp.Och då vet jag hur det blir med den saken.

Hade behövt åka och handla åt mig själv, men jag orkar inte med tre resor samma dag.Skjuter upp det till morgondagen.Som har nog av sina egna bekymmer.
Ikväll ska jag MYSA med att läsa bloggarna jag följer.Jag hade en MYS-KVÄLL i går också. Teven sätter jag på lagom till "Pedros Ande" kl.22.00, det är ett annat MYS.

2 kommentarer:

  1. Aj hur 17 kunde jag få mig själv som besökare via Feedjit.Nu hittar jag det inte så det kan prickas av.Får väl stå ett tag.

    SvaraRadera
  2. Tack för besöket på min fågelblogg. Mimmis fåglar är inte fiskgjuse, kanske havsörn.
    Kul att du gillade min blogg. :)

    SvaraRadera