fredag 16 maj 2014

Jazz Instrumental - "Flowers" (Underground Hip-Hop Rap Beat)

5 kommentarer:

 1. Tittar in och önskar dig en trevlig helg.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du mår bättre:)
  kram

  SvaraRadera
 3. Här har det varit sol i flera dagar och sommarvärme, men nu kom ett sådant där stilla vårregn. Behövs säkert och tänk vad det ska spira och blomma sedan.
  Dina jordgubbar blir nog glada.

  Ha en fin vecka. // Lissen

  SvaraRadera
 4. Sorry, inte jazz för min del.

  Tack för din kommentar. Men Fb nej, där har jag varit en gång registrerad och allt, hälsade på barn och barnbarn och stack fort därifrån igen. jag fick mail från andra bloggare som tackade för inbjudan men de var inte intresserade av mina bilder där.
  Jag tog inte med en enda kontakt dit men någon hade väl mig och sedan kan de lätt leta upp eller chansa. Jag vet vem det är. Följer mig vart jag än går har gjort i många år.Så det blir inget mer för mig.

  Om jag inte någon gång ångrar mig man ska aldrig säga aldrig men inte i dagsläget.

  Nosgos till Prinsen (hoppas han kommer ihåg mig (っ◔◡◔)っ ♥

  Kram

  Det får bli vrgsull från mig idag det andra valet finns inte här /Eivor

  SvaraRadera
 5. Hej igen. Jag missade ju låten du hade överst. Den tycker jag om.
  Och inte svarade jag på dina frågor heller. Ohyfsad är vad jag är, men det var inte menat så.
  Nej de hoppar inte ner i spat när jag kommer. De är vana vid att jag är där. Och det är ju många andra där också under dagarna, så de är nog vana vid människor. Men så nära som jag är där så nära kan jag gå. Det bara knallar runt mina fötter.
  Jag kom på att jag mailar dig gärna, men jag har fört över mitt till Incredimail och då försvann din adress. Så om du har lust att skriva den till den adress du använt förut så kan vi ju höras den vägen. Men jag är ingen mail-chattare så det blir inte varje dag kan jag säga på en gång. Det var så det blev med den som drog med mitt namn på Fb. Och det blev för mycket. Men som här på bloggen blir det ju. Jag vill också gärna hålla kontakten med dig. Du är ju min bloggvän också.

  Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Är vädret bra blir det Ankdammen i morgon.

  Kram /Eivor

  SvaraRadera