söndag 6 maj 2012

RÖR PÅ DIG MED KERSTIN DELLERT


med Kjerstin Dellert

Ett rörelseprogram för dig som sällan eller aldrig brukar gymnastisera för mycket!
Kjerstin Dellert, Foto: Chales Hammarsten
Ett stort intresse för hälsa och kroppsmedvetenhet ligger i tiden, men man slås lätt av att man måste vara vältränad och dessutom ung och penningstark för att kunna hålla sin kropp i presentabelt skick och vara i fin vigör! Vi som inte brukar, eller inte har möjlighet at ta oss till et gym har lika stark önskan att vara verksamma efter förmåga och kunna hålla oss i form oavsett ålder!
Kjerstin Dellert
Kjerstin irriterade sig på att alla verksamheter i friskvården i dag är så inriktade på unga människor som ju själva lätt som en plätt kan ta sig till gymmen.
15 minuter med Kjerstin Dellert

Tänkte på det de sa på Rapport i går.
Här kan Du se mera av denna härliga kvinna i sina bästa år: SVT 2 KL.12.30 reprisen Operastjärna och folkkärKatarina som leder stavgången påminner lite,lite om denna häftiga kvinna.
Hon har i alla fall fått liv i mig. Varje Torsdag träffas vi på Nygatan 22 och så
stavar vi oss fram genom stadens vackra naturtillgångar.T.ex. Kusens Backe.


                                           Taget 2011

                                        Taget 3 Maj  2012
Även andra delar av den vackra staden Södertälje.


7 kommentarer:

 1. Nu är jag väl ingen älskare av Kjerstin Dellert, men att röra på sej, det gillar jag...sen att det blir alldeles för sällan är en annan sak.
  Fina bilder från ett vackert Södertälje, tänk att varje stad och liten byhåla har faktiskt sitt som är sevärt och vackert, det tror man inte när man ibland susar förbi alldeles för fort.
  Ha en fortsatt skön söndag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Tycker hon har rätt i att friskvården i dag är så inriktade på unga människor. Hennes DVD. ett program som är enkelt att genomföra i egen takt kanske inte är så dumt ändå för många som inte vill hasa sig iväg till ett tjusigt gym utan kan få röra sig i sin egen takt.
  Nog är hon en krutgumma den 86-åriga damen.

  Jättefina kort och tänk så många vackra platser det finns i vårt land.
  Ha en skön Vecka.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. För sin ålder..nog är hon en häftig kvinna, Dellertsan'..klart att pengar underlättar för att hålla trim och egen tränare kan jag tro..hon, Dellert, är en en Tant med mkt energi..och glädje känns det som..det är viktigt i den åldern..tänker på min egen Mamma..där är det inte mkt varken glädje eller energi kvar..synd..Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Vi rör väl på oss så som vi vill, unga som gamla. Jag vet inte vilken ålder zumba passar till, men för mig var det ngt alldeles underbart att hitta den motionsformen. Trots att största delen av deltagarna är mycket yngre än jag! :)
  Tycker också om stavgång och vanliga promenader, men resten får vara :)
  Härliga bilder!
  Ha en fin början på veckan!

  SvaraRadera
 5. Jag såg programmet med Kerstin Dellert. Hon verkar var en pigg damm med skinn på näsan.

  SvaraRadera
 6. Kärleksörten är en tacksam blomma! Den blommar på hösten och brukar hålla sig fin länge. Fänrikshjärtan är en mindre blomma än löjtnanshjärta. Den brukar blomma länge och trivs i skuggan. Dessutom behövs bara en planta eftersom den sprider sig. Kanske något för din täppa?

  SvaraRadera
 7. Hejsan, Mi!
  Evigheter sedan jag var här, hade "tappat" bort dig men som tur är finns det goa nätvänner som har länk hit. Så nu är du tillbaka i min lista i min Dagbok :-)
  Men visst har hon rätt Kerstin Dellert! Jag såg programmet med/om henne och visst är hon på alerten. En speciell kvinna med åsikter och det är bra.
  Så roligt att få se foton fr. Södertälje. ser ut att vara en väldigt fin stad. Så fina husen är som ligger vid vattnet!
  Duktig du är som är ute och stavgår men så trevligt att ni är så många, blir en fin gemenskap också. Får man ventilera ett o annat ;-)
  Nu ska jag snart titta på Mästarnas mästare på TV som är en trevlig underhållning.
  Ha det så gott!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera