måndag 12 december 2011

Stockholms Luciakonsert 2010 Globen

9 kommentarer:

 1. Låter som en trevlig stund i Globen! önskar dig en fortsatt trevlig vecka med många mysiga stunder och ljuv Lucia musik

  SvaraRadera
 2. Så vackert luciafölje och förstår att det var en upplevelse.

  Katten du fått hem nu är säkert förvildad och otroligt rädd. Se till att den har mat, vatten och toalåda i närheten där den är. Gärna mjukmat, för den kanske inte har ätit torrfoder förut och inte förstår att den måste dricka vatten då. Det är bra att du väntar in den och inte försöker ta kontakt med den. På det viset kommer den vänja sig vid dig och människor igen. Så fort du har möjlighet att komma i närheten, så hoppas jag att du kan ge den en avmaskningstablett instoppad i en räka eller korvbit, så brukar de slinka med. Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Till alla som läser och lyssnar här. Så har jag inte varit med om den här Luciakonserten live.Gick in via YouTube i natt. För jag visste inte om jag skulle vara vaken i tid på morgonen.För det blev sent i går kväll.Då en katt kom in i fällan och skulle förvaras LÖS i mitt kök.
  Om Du löst på Händelser i vardagslivet, så vet Du vad mitt objekt går ut på.

  SvaraRadera
 4. Låter inte bra att hon inte törs röra sig alls. Men om hon äter mat, så kan du blanda ut maten med lite vatten så får hon i sig vätska. Du kan även försöka locka fram henne med lite grädde i en skål, för det brukar katter gilla. Men bara lite, för hennes mage kanske inte tål laktos. Många katters magar är känsliga för det.

  SvaraRadera
 5. Jag sov mig igenom hela Luciafirandet, förkylning, värsta sorten har däckat mig.
  Men nu fick jag se och höra lite i alla fall.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas du fick en mysig lucia :)

  Trevlig fredag!
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 7. Säkert har inte katten varit i kontakt med människor tidigare och då kan det ta väldigt lång tid innan hon törs komma fram. En del katter som är förvildade, blir aldrig tama med människor och fortsätter vara skygga och rädda hela livet. Men så finns det de som efter några veckor vänder och blir hur gosiga som helst.

  Ha tålamod och träng dig inte på katten, utan var glad att den äter och går på lådan på nätterna.

  SvaraRadera
 8. Önskar att man kunde ha en Lucia lite oftare än en gång om året.. Det är så vackert..
  Nej, det är inte 19-åringen som är min dotter utan det är hon som är mitt äldsta barnbarn som bott hos oss i 4 år.. Min dotter är 37 år.
  Barnbarnet på 19 verkar vara betydligt mer vuxen än sin mor tyvärr..

  SvaraRadera
 9. Aj då....det lät inte bra med att någon försökt ta sig in hos dig....riktigt otäckt och stackars katt, så rädd hon måste varit. Skönt att hon i alla fall äter, för en del katter kan bestämma sig för att då och slutar äta helt. Jag hade en sån hemma här för ett tag sen, som jag akut fick bli jourhem till för hon slutade äta i karantänen på djurhemmet.

  SvaraRadera