fredag 4 mars 2011

kittens riding vacuum

11 kommentarer:

 1. Morning! Tack för morgonens första fniss! Men tyckte lite synd om dom också!
  Såg att du trott att jag stängt mina bloggar...icke! Det var nåt strul i datavärlden bara!
  Hur mår du o ditt öga?!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 2. Hihi! Så söta - de stackarna bara hängde med. De verkade ju inte ha blivit skadade av det i alla fall och då kan man få fnissa lite :)

  Hoppas att du har en fin lördagkväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Mi
  Jag har bytt adress till
  http://babbiones.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Hei og takk for din kommentar! Vet ikke hvilken tekst du hadde problemer med å lese? En på norsk, en på engelsk.. men du kanskje prøvde oversette med google til svensk??

  Huff, det kjøretøyet der så ikke helt bra ut for så små kattunger, spør du meg. Og en ulyd for de små ører.. De virker være så små at de ikke kan VELGE å hoppe ned selv, og da blir det ikke gøy. synes jeg.

  Ha en fin søndag! :)

  SvaraRadera
 5. Hej på dig!
  Och TACK för dina kommentarer - jag är dålig på att svara!

  Jag går inte ner i vikt jag heller, men i stort mår jag så mycket bättre på LCHF än förr, så ärligt talat, jag bryr mig inte om att jag inte går ner de kilon jag vill. Det handlar om ca 8 kg. Är det meningen att jag ska bli av med dessa, så kommer det i sinom tid, när kroppen i övrigt har läkt från misshandeln alla år innan, då jag i princip levt på lätt och light och nyckelhål, mackor, havregrynsgröt och godis... Var sömnlös i tio år. Prickig och sårig i ansiktet av acne. Gräslig värk och ymnigt flödig mens.
  Nu sover jag nästan varje natt (utom då jag "fuskar" med maten och äter för mycket "socker"), inga prickar eller acne, har ingen värk och knappt någon blödning. Det räcker för mig för tillfället.
  Tänker inte återgå till "normal" kosthållning med massa socker (läs kolhydrater) och lätt och light och konstgjort och div tillsatser och E-nr och vad det nu är. Naturlig mat. Så lite processad som möjligt. Inget hel- och halvfabrikat. Rent kött (från gräsbetesdjur som INTE fått spannmål, = mer hållbart för miljön och bättre kött), inget charkuteri med div tillsatser och utfyllnader och E-nr, ren fisk, ägg, fågel, smör, kokosfett, ovanjordsgrönsaker, helst ekologiskt.
  A-M

  SvaraRadera
 6. Ha , Ha , Ha :)
  Så sööta !!!
  Kan ju säga att min Kjelle Bus hade inte åkt med en endaste milimeter på den där tingesten !
  Han hade sprungit åt andra hållet fort som attan :)

  SvaraRadera
 7. Ja jösses...!!
  *ler*

  Kramiz Anki

  SvaraRadera
 8. Tack för di drömtolkning...den var intressant!! Men ja jag vet inte...mat ja..den ständiga bantningen..kram Karina..ha ha kul med "din" söta video!!

  SvaraRadera
 9. Visst är det du som bestämmer..du betalar ju för det! Själv går jag hos frissan som finns där jag bor...hon tar 170 kr för klippning, färgar gör jag själv..även slingor när jag ska ha det. Billigast så:)
  Ha det bäst Mi.Kramen

  SvaraRadera
 10. Stackars kissemissor :-)) Vet du, ibland ramlar man ner i frestelsehålet, men då är det bara att kravla sig upp igen. Igår åt jag en fastlagsbulle, men det var igår det ;-) kram från solen

  SvaraRadera
 11. Oh nej, inte ska jag lägga ner min blogg, jag skulle bara ha lite paus men de e så svårt..så idag blev de ju ett inlägg endå...pust.
  Men du, ville du inte vara med i min utlottning? I så fall måste du in där o skriva en kommentar, ja om du vill vara med alltså.
  En extra höna är inte så dumt.
  Kramiz

  SvaraRadera