onsdag 26 januari 2011

X-KROKEN

Idag skulle Du varit med vilken bussresa jag fick göra.Först vänta på leverans från DHL, de skulle komma mellan Kl.11.00-14.00.Ingen fara jag brukar ju se mina serier från KL.10.20-11.10.Sen börjar "Hem till gården Kl.11.55-12.55.Hade en resa att åka handla åt Dennis på Maxi.Nu kom de så pass tidigt, så jag kunde dra iväg med 13.07 bussen.Buss 762  14.08  kom jag med till Lina Hage och Dennis, öppnar dörren hänger nyckeln på en x-krok innanför dörren, brukar göra så för att slippa gräva i fickan.Den här gången var Dennis med fram till dörren, när jag skulle gå.Jag säger varför kan Du inte piffa till Dig lite, tänk om det kommer en snygg brutta, hit kommer ingen, nähä, räknas inte jag då. Jag har piffat upp mig för att se respektabel ut. Men Du vill ju inte ha mig, jo om Du bantar 20 kilo fick jag svar, tog soppåsen som stod i hallen slängde den medan jag väntade på hissen.Dennis stängde dörren och jag for ner och gick bort till bussen, en hel kvart kvar innan den ska avgå, väl hemma och ska öppna dörren,ingen nyckelknippa i fickan, så slog det mig den hänger kvar hos Dennis, jag vände och gick bort mot busshållplatsen, hade tur behövde bara vänta 13 min. så kom 762:an och jag klev på, Hade ringt till Dennis och sagt som det var att jag kommer, för jag tar nästa tillbaka hem.
Den bussen går bara bort och vänder och åker tillbaka mot Södertälje hamn, så när jag är på väg, ser jag den
fara iväg, då vände jag och gick in och handlade lite jag behövde.Går åter till hpl och väntar på att äntligen få åka hem och komma in.Hemma 16.30.
Vilken motion jag får.Det är inte första gången något liknade händer, tycker mig känna igen det, kan jag verkligen ha varit med om samma sak tidigare.

Nej, nu minns jag.Glömde nycklarna i skåpdörren på KRETSLOPPET. På den tiden hade Dennis en nyckel till mig.Och tack vare Sonia så körde hon mig dit, så jag kunde hämta nycklarna hos honom.
Men jag hade tömt all energi, så jag kunde inte tänka klart.Nu ska jag dela på nycklarna igen, som jag hade det förut.

Det positiva är ju, att jag  träffar på trevliga människor, som jag får en pratstund med i väntan på bussen.

8 kommentarer:

 1. Så du reser och far fram och tillbaka hela dagen. Vilket jobb du har med att passa upp på din Dennis!
  Jag tror att du är lite för snäll nästan. Hoppas att han uppskattar det du gör för honom!

  Varmt tack för dina kommentarer hos mig!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Fniss...det är tur att du är positiv! Jag skulle bli galen...!
  Du har nog rätt ang. Fia Katt...hon gillar inte öppna ytor!

  Nu hittade jag till din skrivblogg också, barndomsminnen! Härlig läsning!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 3. Tack och lov, en till som inte har full koll på nycklarna! Jag är expert på att riva i hela väskan fast de ligger i fickan, och värst var härom dagen efter jobbet, stod med väska, skor, matlåda och fibblade med bilnycklarna och tjoff så for de UNDER bilen! Hur kul var det att lägga sig på alla fyra och rumpan rakt upp....? Till slut fick jag fram dom, kollegan stod bredvid och skrattade så mascaran rann...
  Önskar dej en riktigt skön helg och ta väl hand om dej!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Morning! Nu har lagt dina barndomsminnen som länk hos mig!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 5. Go söndagsmorgon!!
  Oj vad du åker o far. Dennis...?! jag har nog missat lite vem han är. Men du verkar stå upp mycket för honom varjefall - en kärlek kanske`? Jag får läsa på lite.
  Önskar en fin söndag.
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. ….men vad glad jag blev över en ny besökare:))) vet du jag brukar alltid skriva så långa bloggar och än hur jag bär mig åt så går det inte att korta ner dem då inspirationen infinner sig.
  Jag ska läsa mer hos dig sen för nu måste jag få gardinerna klar:))))
  Ha det got och kram på dig

  SvaraRadera
 7. Men hörru du, jag hade nog gett den mannen en tung pungspark om han yttrat dom orden till mig.
  Banta 20 kilo så vill jag ha dig, vad just är det han vill ha, jo utnyttjandet av dig och då kan han banne mig vara snäll mot dig ialllafall.
  Tror han inte att du har känslor och blir lessen ????
  Förbannad blev jag.

  Hoppas att du har en finfin måndag för det är du värld.

  Kramar.

  SvaraRadera
 8. Tack för din kommentar, har tagit bort den som du ville....
  Ingen rolig läsning, men en snning från ditt liv.
  Men tror du inte att den mannen har en stor, stor del i ditt helvete ????
  Hur mycket orkar man med ???

  Och jag tycker att du är SÅ stark som tagit dig ur ditt beroende, tagit tag i ditt liv...men har han gjort det...nej, han behandlar dig fortfarande illa, och det har han f.. ingen rätt att göra.

  Därför ska han ha en pungspark...

  Kram till dig.

  SvaraRadera