onsdag 13 oktober 2010

RIM OCH RESOR

Att jag alltid ska vara sådan här.Smånervig inför resan, inte kunde jag sova, så länge heller.Vakna Klockan 4.30 försökte somna om, men tankarna fladdrade runt, runt.Till slut gav jag upp.Klev ur sängen, gjorde mig i ordning, så jag bara har att byta byxor,dra på mig strumpor och resten av ytterkläderna.

Kan inte ha min vår-höstjacka längre den är för tunn.Så nu fick jag ta till den jag köpte i våras till mina stavar.På den är ärmarna för långa, så dem får jag vika upp två varv.Måste bli minst 10 minusgrader. Innan jag börjar med tights inunder brallorna.Och stövlarna.Tids nog får jag börja dra på vinterkläderna.Kan jag verkligen gå i den gråa nedärvda efter en väninnas Mamma, som dog 2000.Den är fuskpälsfodrad i kapuschongen och vid ärmsluten.Den är så himla skön, måste se över den.Kolla att alla knappar finns isydda.Men jag tror allt att jag skulle vilja ha en ny, som går lite längre ner till knäna ungefär, 3/4 lång heter det väl.

Nu när det inte blev en ny frys, kan jag köpa mig ett plagg så inte jag fryser.

Ska iväg till Globen City och Globens ögonklinik för att där få ännu en laserbehandling för min efterstarr.Lång resa för det som är gjort på ett litet kick.


När jag åker så här på förmiddagen resan börjar 12.24 framme 13.41 Restid 1 timme 17 minuter.
Då är det ingen trängsel, senare när jag ska hem, då kan det bli värre.

Har ingen som kunde köra mig idag.Men det går lika bra åka kommunalt.Fast mera risk bli smittad av en massa nya baciller.Slår aldrig fel, varje gång jag åkt pendeltåg har jag fått en förkylning efteråt.

Ha´en bra dag mina vänner och alla andra jag inte känner.Kanske det är fler som är ute och reser i vårt avlånga land.

5 kommentarer:

 1. Lycka till med behandlingen och hoppas du slipper alla luriga baciller!! visst är det bekvämt att åka kommunalt när det passar, inga parkeringstider att passa, bara att kliva på och sen sitta och slöa tills man är framme.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att allt kommer att gå bra med din ögonoperation och resan till och ifrån också förstås.

  Så fint du gjort här på bloggen förresten, jättefina layout med vackra färger.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hoppas behandlingen gick bra och att du inte träffade några pendlande baciller.

  SvaraRadera
 4. Morning! Hoppas allt gick bra?! Och att du får vara ifred för alla basselusker! Min kollega på jobbet har varit hemma några dagar nu men ska komma åter idag...bara hon inte släpar med sig nåt!
  Tack för dina goa rader hos mig! Min andra blogg hittar du som länk hos mig, väl inne i Bollnäsbloggen heter jag boren50...
  Kramen!
  Ragnvi

  PS. Anledningen till att jag inte kan kommentera i din mobilblogg är att där har du inte Namn/Url som alternativ...Det har du här som tur är!

  SvaraRadera
 5. Ja man får hoppas de gick bra på resan o med ögonen fram för allt.
  Det är lite svårt med kläder nu, för dagarna är så olika. Man behöver ett litet lager jackor i olika tjocklekar. *ler*

  Svar på din fråga om mina djur. Ja jag sköter dem själv, mockar o allt vad det innebär. Inte äns om jag vore miljonär skulle jag inte leja ut de goa stunderna. Hästarna ger harmoni o kravlös kärlek, de gör hundarna oxå.

  Trevlig helg.
  Kramiz Anki N

  SvaraRadera