fredag 1 oktober 2010

LEDSEN

Snyft,snyft. Min mobilblogg är kaputt, kan inte gå in på den via datorn, har försökt, sidan finns inte. Inte sedan i Tisdags.Vad har hänt. Har någon stulit den. Har ju satt in massor med foton som jag tagit. Men de syns inte. Följer min egen mobilblogg. Men inga nya bilder kommer in. STOPP.

Får väl försöka i morgon igen.Är ju inte så himla "haj" på hur jag ska bete mig, oh, om min Dotter kunde komma,hon kan det ingen annan kan. Är så duktig. Det är hon som hjälpt mig komma igång med mobilbloggen.

Jag får sova på saken, som det sägs man ska göra. Inte för jag tror det blir lättare komma in i morgon.Jag brukar inte ge upp i första taget. Men ikväll gör jag det.Snart läggdags.

Och kära bloggvänner, Du får sukta ett tag till. Som L.i.V. skrev ligger lågt ett tag. Kanske jag kan hitta något skojigt för en gång skull att skriva om.

Tack än en gång alla som gav mig goda råd hur jag skulle göra och inte göra angående resorna till X:et.Jodå, jag har minskat ner resorna. Idag var jag dit med Alvedonburken.Frågade särskilt om det var något mer nu. Nej blev svaret.Hade med kattsand.5 L.räcker ett tag.Men inte flera veckor.Finns på Maxi 79:- för en stor plastsäck som heter Klumpe.Till det krävs det bil och pirra.

6 kommentarer:

 1. kikar in å önksar dej en goo helg,
  va tris med den bloggen kan du kanske maila de som är ansvariga för bloggarna å kolla ?
  må gott

  SvaraRadera
 2. Önskar dej en god helg och ta hand om dej!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för receptet.Man hamnar ju så lätt i invanda spår med bara riven morot så det är bra medlite variation.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du fått till din mobilblogg???
  Är d samma blogg som du har här ???
  Ha en fortsatt bra helg....

  SvaraRadera
 5. Ha en bra söndag och hoppas att det fixar sig med bloggen!
  /SA

  SvaraRadera
 6. Åh dessa tekniska prylar...!! Men när dom funkar som dom ska, då är dom bra =))
  Kram på dig och ha en fin söndag *L*

  SvaraRadera