måndag 16 augusti 2010

Har varit med Dennis till sjukhuset, där han skulle bli röntgad.De skulle se om det läkt ihop som det skulle. Och vilken tur, det hade det. Ska få en remiss för att kolla så han inte har benskörhet.Ortopeden frågade om Dennis rökte, jag sa, men passiv rökare har han varit i många år. Vi glömde asbesten, som så många byggnadsarbetare får utav de material som användes förr under byggnationer.

Normalt så skulle det in en bild här, men eftersom det inte funkar på denna blog,så fortsätter jag att skriva.

Då jag kom hem låg innanför dörren på golvet en pocketbok (kommer en gång /mån från Pocketsmart) FYRVAKTAREN, Den efterlängtande sjunde delen i Camilla Läckbergs Fjällbackaserie. Jaha, vad ska jag med den till de andra sex delarna då.ISPRINSESSAN, PREDIKANTEN, STENHUGGAREN, OLYCKSFÅGELN, TYSKUNGEN och SJÖJUNGFRUN.

Har flera böcker, och inte en enda har jag börjat läsa än, gav min syster Maud en bok som kom samma dag hon fyllde 24 November, skulle dit och gratta.Hon bor i Lidingö. FRUSET ÖGONBLICK av Ceder.

Jag vet hurdan jag är.Börjar jag läsa kan jag inte sluta.

Jag är periodare, när det gäller att läsa böcker.Hade tänkt börja efter jag opererat ögonen, men så börjar vänstra krångla, en tät dimma framför, som gör det svårare, för texten är så liten, så jag måste anstränga mig för att se.Ska till ögonläkaren på Onsdag, om det är efterstarr som jag fått.Det var inte nödvändigt att operera det vänstra.Det högra var akut.Även med förändringar på gula fläcken, men det kan de inte göra något åt.


Än så länge ser jag hur bra som helst med det högra, kan till och med läsa större bokstäver utan glas.Fick råd av min dotters optiker, att för att få en jämnare syn, var det bra om jag opererade det andra också.Läkaren sa det kunde bli sämre också.Vad rätt han hade, hoppas det går att få bort den hinnan som täcker linsen.
Nu skyller jag inte på henne, för jag hade ju sista ordet.

1 kommentar:

 1. Ja du jag har också böcker jag tänkt läsa isommar men har inte hunnit. Det har varit full rulle hitintills.
  Just nu har vi Lilla C här och ska njuta av han ett par dagar.
  Ronja Rövardotter tror jag att dom spelade in vid Höga Kusten området.
  Jadu Borgafjäll är en helt underbar plats som helt stulit mitt hjärta.

  Ha d gott.

  SvaraRadera