fredag 30 juli 2010

INSTÄLLNINGAR

Nu har jag gjort en del ändringar, i ett försök till det bättre.Finns inte mycket att välja på. Ingrid om Du läser det här.Tror inte jag hajar riktigt hur Du menar.

Nu har det tillkommit länk. förut kunde jag sätta dit foto och video, men det försvann. Vad ska jag med citat till. Invecklat.Kruxet är att försöka komma på hur i all världen jag ska göra för att det ska bli så bra som det bara går.

Någon rådde mig byta domän ?? Och vad är det då ? Inte vet jag. Är ju ny på det "häringa."

Kan inte begripa varför jag inte kan få in bilder på den här bloggen.Det är obegripligt,kanske jag skulle ha en via blogovin, ska testa och klicka på någons då de har blogovin och bli följare.Den här är ju via google-kontot. Vågar inte hålla på rädd att det kan försvinna hux flux. Är inte lika duktig på sånt, som vissa av mina bloggvänner är.Flera av Er kan inte lämna kommentar på själva sidan, utan måste gå via gmailadressen.Är det så kanske.Inte vet jag.Fattar NOLL.Finns inte så många fler inställningar att göra än dem jag redan gjort.

1 kommentar:

 1. Hej! Ja det har blivit en del virkat under årens lopp, Nu har jag börjat igen efter att inte virkat på många, många år. Jag tycker det verkar komma på modet igen, i alla fall ser jag det i många bloggar. Man gillar det hemtillverkade både i dukar och annat.
  Har du provat att titta runt på inställingar? dör finns hur du lägger in bilder..När du skriver ett inlägg så finns det en remsa ovanför där du skriver med en bild..där går du in och hämtat bilder från din dator och sen kan du lägga in dem i ditt inlägg. Hoppas du får rätt på det..
  Läste om dina katter, visst är de härliga och kloka djur.
  Ja en fin kväll
  kram Anneli

  SvaraRadera